- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
A DX11 nekem jó? Majd azért várjuk már meg, hogy ez a lefelé kompatibilitás mennyire lesz sebességben elfogadható. Mert ha nekem jó, akkor még sokezer másik hozzám hasonlónak is akinek mondjuk DX10-es karija van, vagy régebbi széria.
Ezt előre nem tudod azért azt gondolom. Bár te elég sokat tudsz már eleve rólam is.
De akkor vajon kinek adják majd el az új hardvereket, ha nekem nem kell váltani? Meg nem kell váltani a sok százezer vagy milliós DX10 tulajnak. Ha ugyan azt kapom csak kicsit gyengébb minőségben? Mert NEKÜNK nem kell, hiszen minden megy ugyanúgy. Te ezt elhiszed??"Sajnos még mindig nem érted, és ilyen hozzáállással nem is fogod."
Persze, tapsolhatok is az új hihetetlen API miatt
Meg nézhetek nagyot
De ezt inkább pont azok teszik akik mindent elhisznek.
De én inkább kivárok és megnézem, hogy a beígért nagyszerű dolgok mennyire mutatnak jól a valóságban. És mi valósul meg az egészből.
Néhány éven belül jön a ray tracing a 3D-s világba hardveresen, na akkor mi lesz a DX11 örökre szóló meséjével????Tulajdonképpen az egésszel semmi baj nem lenne, ha nem évente történne mindez.
-
motorhead
aktív tag
Már bocs de ez a PC-s világban mindig igaz :
AMI VAN AZT KELLENE MÁR 100% KIHASZNÁLNI KEDVES PROGRAMOZÓK
Másik, hogy persze szép meg jó, hogy végre csak DX11-re kell megírni mindent, mert lefelé kompatibilis. Már bocsánat,de ezt miért nem lehetett a DX10-nél is elérni? Ha innen nézzük, akkor a DX10-el b.szták át a jónépet. Ezzel is előrevetítve a jövőt, hogy kell egy jobb API majd amivel kiküszöböljük ezt az átejtést.
Két év múlva jön majd újabb API amiben megint lesz újítás amivel kiküszöbölik a DX11 betegségeit.
Azt azért remélem te sem hiszed, hogy itt megállt a fejlődés. De ha ez van, akkor most mindenki megveszi a végleges DX11-es kártyát és a köré épített gépét, és soha többé nem kell új VGA.Számomra ez a dolog hamis és megint marketingszagú. Hogy,itt a vége emberek most már tényleg megnyugodhatunk. Megvan a végleges technológia.
Nem vagyok a technológia ellen, sőt valószínű előbb-utóbb én is veszek majd valamikor DX11-es kártyát. Ha lesz értelme.. -
motorhead
aktív tag
Lehet, hogy nekem nincs közöm a programozáshoz, de neked viszont a jó modorhoz nincs közöd.
Egy, hogy fogalmad sincs mihez értek, és mihez nem.
Kettő, hogy pontosan megértem miről szól ez a dolog, attól tartok te nem látsz a dolgok mögé. Három, hogy igenis minden cikket elolvasok mielőtt hozzászólnék, ellentétben veled aki viszont nem értette meg amit leírtam. -
user++
csendes tag
Szerintem meg jol erti, kinyomattak egy "teknologiat" elmondjak szepnek jonak nelkulozhetetlennek, mert visszafele minden xarabb (10.1, 10, 9), A lenyeg hogy uj VGA-t KELL venned mert ezzel jobb jatekelmenyt kapsz (mindegy hogy a mai game-ek 95%-a hulladek), mi lesz kesobb nagyon felgyorsult a dx valtas, most akkor az lesz, hogy felevente, evente kiengednek uj verziot (11.1, 11.2, 11.3 stb) es koltsed a penzedet uj "vasra"? Legszivesebben azt csinalnak elhiheted.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Grafika felsőfokon, avagy górcső alatt az új generációs Radeon HD 5800 felépítése.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzetek
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest