Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Mivel sokan dolgoznak ott, tudom vannak olyanok, aki ha meglátná a csempéket azt sem tudná mijéhez kapjon hirtelen. A másik, hogy mint írtam, munka szempontjából semmi pozitívuma nincs, ergó teljesen felesleges, és feleslegesen is tanulná meg a cégnél mindenki használni ezt az új felületet. Csak lassítani tudna a munkán! A munkánkhoz egy egyszerű tálca kell, az asztalon 20-30 ikon, a ritkán használt progiknak meg strat menü. (néhány proginak a neve olyan, hogy más másnapra elfelejti az ember, na arra keress rá!)
Ezek után szerinted mikor is fog rábólintani a vezetőség a win8-ra?Az, hogy csicsás mozgó izémizék legyenek a képernyőn,az nem munkához való! Nekem az kell, hogy minél gyorsabban el tudjak indítani progikat és ezek között a progik között minél gyorsabban egyszerűbben tudjak váltani. Eben hol is segít nekem a csempécske? Na ezért nem kell. Felesleges. Mint írtam telefonra, tableten, lehet jó, vagy max otthon hülyéskedni rajta, de nem munkára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő