Új hozzászólás Aktív témák
-
bjakab
csendes tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
bjakab
csendes tag
mivel kis helyre van osszezsufolva minden, nincs bazi nagy kijelzo ami alatt lazabban elfernek a cuccok jobban melegszik mint az uilyen felszereltesegu tabletek, ezert kapott ventillatort. egyebkent egyeltalan nem zavaro a ventillator hangja.
mivel hdmi csatlakozoja van kell neki kulon tap. de ez szerinetm a kinezzetebol is adodik.
korabban is irtam h a steam-et felrakva regi jatekok elfutnak rajta.klasszikus UFO XCOM jatek (Enemy Within) alap beallitasokkal jatszhato.ez 1 kijelzo nelkuli tablet, tul nagy csodat senki ne varjon tole.
-
bjakab
csendes tag
windows-os verziot vettem kb masfel honapja, de szerinetm jobban megerte mint a tablet, en nem szeretek kepernyot maszatolni igy usb-s billentyuzettel baromi jol tudom hasznalni,
elonye ami miatt szerinem jobban megeri mint a tablet :
- nem kellett tv lecserelni es 1080p-vel nezem a filmeket 40''-on
- windows-t ismerem androidot nem
- steam-et felrakva regbbi jatekok is elfutnak rajta igy amig asszony keszulodik nem idegesitem magamhatranya :
tenyleg eleg gyatra a beepitett wifivki kerdezte, igen ventillatoros.
nem azt mondom h ez a vilag legjobb mini pc-je, de a hetkoznapi otthoni hasznalatra szerintem a legjobb.
azert merem azt irni h szerintem a legjobb mert kiprobaltam mar eleg sok IT eszkozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest