- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még arra lennék kíváncsi , hogy HDMI-be hány hz-en tud frissíteni natívba
3njoy the Lif3
-
veterán
Elképesztően jól sikerült design, valamint baromi jók a paraméterei is, szerintem le fogom rá cserélni a jelenlegit...
3njoy the Lif3
-
TTomax
félisten
Az én monitoromon van DVI-D is meg DP is... mindkettőn tudja a FHD 120Hz-et ,és a 3D is megy rajta,van még HDMI is,azon viszont nem tudja, a D-sub már tényleg felesleges.Régebbi Nv kártyákon azt hiszen nem volt DP port,oda jó ha van DVI-D.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Komplikato
veterán
Az őskori 4K monitorok (még jóval a divat előttről) azok bizony 2db DVI-on kapták a naftát, meg elég érdekes volt a desktop beállítás is rajtuk.
Viszont én sem értem most minek erőltetik a DVI-t?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Tidus
addikt
Nálam a monitoron csak a két lényeges port HDMI, és DP van. A DVI-D, és a D-Sub amúgy is felesleges lenne. Minek?
Amúgy a Dual Link DVI kicsit bonyolult lenne. -
TTomax
félisten
Dual Link DVI-vel is megy a 3D,single linkkel valóban nem megy az aktív 3d,ott sávszéllimitet kap.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tidus
addikt
Én a több monitoros verziót nem próbáltam, de 3D-hez elengedhetetlen. Saját tapasztalat. Csak DP.-vel megy a monitorom 120Hz-en. A HDMI-vel csak 60Hz a max., had ne részletezzem 60Hz-n a 3D-t. A 4K-t még nem is említettük.
Szóval értem hogy miről írsz, nálam négy monitort lehet egyszerre rácsatlakoztatni az alaplapra, ezzel egy időben pedig egy tv.-t, v. egy PC.-t befelé. -
TTomax
félisten
-
Male
nagyúr
-
dezz
nagyúr
"vagy nem HDMI-vel hanem épp DVI-vel akarja használni, akkor felejtős az egész."
Mert? #14
(#25) Male: Nem mondtam, hogy ne tudjanak villogás nélkül üzemelni. Csak arról van szó, hogy erre építik a marketinget, pedig filmnézéskor és játékkor sokkal jobb+szebb a mozgás 1-1 képkockát csak 1x rövid időre felvillantva. És nem mintha nem tudnának erről, van pár ilyen monitor és tévé.
Igen, nem erre használják, pedig semmiből sem áll a képfrissítéshez szinkronizálni. (Alacsony frissítésnél persze nem 1:1.)
-
Male
nagyúr
Én örülök neki, hogy terjed, mert nem nagyon bírom.... szerencsére már PWM nélküli Dell-t használok 1-2 hónapja. (az eredménye kevesebb szem és fejfájás + fejfájással is rá tudok nézni)
(Filmnél igen, jó lehetne, csak éppen nem erre használják a PWM-et a monitoroknál + filmet nagyobb méretben kell nézni )
-
Medocsabi
addikt
-
Kashim
őstag
Szép maga a monitor, nekem nagyon tetszik, főleg a vékony káva. Élőben baromi sokat tud dobni az összeképen, ha valahol bekapcsolva áll a masina. De... Hogy az LG nem képes már leszokni erről a TV-knél megszokott hátlappal párhuzamos aljzat megoldásról, PC monitoroknál, az teljesen érthetetlen számomra. Rajt a vesa foglalat, de mégis hogy rakja fel az ember ezt normálisan a falra, mikor a bumszli csatlakozó legalább 8-10 centit kiáll a kábel fordulóval együtt? Nonszensz. A Dell monitoromat frankót fel tudtam szerelni, azoknak lefelé áll a csatlakozója és még úgy is be tudom dugni hogy a falon van, mert van annyi hely, hogy odaférjek. Ezeket az LG-ket meg még fallal szembeni asztalon is nehéz elhelyezni, mert hiába vékony a monitor, akkora helyet foglal emiatt a kiálló kábelkupac miatt, hogy totál lerontja az összképet. Inkább csinálják picit vastagabbra, de oldják meg a kábelezését normálisan. Tudom vannak L alakú csatlakozók, legalábbis HDMI-ből biztos, de az a vicc, hogy még a gyári tápdugót sem képesek L alakúra megcsinálni, hanem sima egyenes bumm bele csatlakozó az egész. Plusz ha az ember több eszközt akar rákötni, vagy nem HDMI-vel hanem épp DVI-vel akarja használni, akkor felejtős az egész.
-
kromatika
veterán
bejövős.
-
Komplikato
veterán
válasz fondorlatos #4 üzenetére
Most miért? Az LG kezdte szerintem a megfizethető IPS dömpinget, van egy rakat nagyon szép IPS monitorjuk, ez nem egy újdonság szerintem.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
solaris17
aktív tag
Na ennek aztán keskeny a széle. Nincs is széle
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
vond
MODERÁTOR
Szerintem meg irtózatosan ronda ez az LG. Ráadásul durván túlárazott. 80 ezerért már lehet venni jobb fajta 27"-eseket is. Használtan meg néha ki lehet fogni ennyiért 27" WQHD IPS-t is.
Szép monitor? Tessék. De még az U2311H-m is ezerszer jobban tetszik, mint ez az átlátszó, csilli-villi LG. Persze nem vagyunk egyformák...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
JanR
addikt
Nagyon szép és nagyon jó De a Dell-m amíg tökéletes felesleges cserélnem.
-
IamMenyus
tag
Ejjnye, ez ám a szemrebbenés nélküli lopás,
keressetek rá a HP Pavilion 23Xi -re. -
Ice&Lime
veterán
Vga helyet már inkább dvi kellett volna vagy plusz dvi bemenet.
-
vittorio7
őstag
Valóban szép darab. Remélem, ha bekapcsolva látjuk akkor sem változik a véleményünk.
-
gekkoXT
senior tag
nekem túl drabális ez a talp, bár látni kéne róla egy real world fotót is
-
tntmax
aktív tag
Tetszik.
Ha pedig már kívánságműsor, én DVI csatlakozóval és 1920x1200-as változatban kérném.
-
Cobra.
őstag
2014-ben már igazán elfelejthetnék a D-Subot, legalább a prémium termékeken. DP meg HDMI kellene rá. Mondjuk ezen legalább van 2db HDMI.
-
dezz
nagyúr
Nagyon nyomják mostanában ezt a No Flicker marketinget, pedig a képfrissítéssel összehangolt villogtatás olyanná teszi a mozgást, mint egy CRT-n. Persze nem kell mindig mennie, irodai munkához, netezéshez nem kell. Ilyen monitorokat várnék én már.
(#4) fondorlatos: 79k jó!? A Delltől 58k-ért kapsz 24" FHD IPS-t. 23" 48k!
-
gghrtz
őstag
Szép, és az ara sem rossz. Az alligatas hianya kicsit gazos, de ezt lehet a tarto miatt aldoztak be.
-
Televan74
nagyúr
Jól néz ki. És az ára sem vészes. Bár megvárom még a 23" Dell (IPS) tönkre megy.
Mindenbe beleugatok!!!
-
fondorlatos
aktív tag
Végre nem vacak tn-panel... És még az ára sem olyan vészes...
-
TTomax
félisten
Tetszene,ha lenne rajta DP port....
-
Benzoldog
tag
Szerintem is nagyon jól néz ki!
-
LobiDrg
aktív tag
Gyönyörű
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest