- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#57018880 #145 üzenetére
11 éve vagyok fejlesztő voltam csoport vezető is kisebb csoportnál 10 év alatt kb 100-120 programozóval dolgoztam együtt - egy cégben - alvállalkozóként - vagy a mi alvállalkozóink voltak, de jó okj programozóból 1-et (rosszból 20-25-öt
) ismerek a többiek vagy egyetemen tanultak, egyetemisták voltak vagy félbehagyták az egyetemet...
Igazi multinál nem dolgoztam, így ilyen irányú tapasztalataim nincs csak mint partner dolgoztam multikkal... (egy-két érdekes tapasztalatom volt mikor 1 hét fejlesztést mondtak egy pdf exportra amit én külsősként api hívással pdf generálással 4 óra alatt csináltam meg a mi backend rendszerünkben) Illetve a T-systems-sel kapcsolatban vannak rossz tapasztalataim, hogy - finoman fogalmazva is - lassabb a munkatempó mint nálunk KKV szektorban
-
haxiboy
veterán
válasz
#57018880 #145 üzenetére
Persze, ember legyen a talpán aki megérti mit akart ott a
juniorcoder, egyértelmű hogy nem hagyom csak néhány sort commitolni mert fel kell venni 2 seniort meg valakit aki tud óperzsául
Persze ilyenkor mindegy hogy minden string/integer definiálás után megy-e compile vagy sem, legalább megtanulja a szintaktikát (nem mintha nem szólna egy értelmes fejlesztő környezet hogy elírás van).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Metal topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Programozás topic
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest