Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
KillBorn #160 üzenetére
Ez a Metro engem is kiborított.
Először egy kolléga gépére húztam fel a Win8-at..., de ez volt az első, amitől (akkor még) valami "testreszabósdi pluginnel" megszabadultam. Körülbelül 2 percig volt látható a gépen, teljesen kiirtottam, amennyire lehet. Tán még a registryt is megturkáltam miatta.
A pécé nem telefon felkiáltással.
Nem mellesleg, egy másik kolléga pénteken kapta meg a Lumiáját. Remek készülék, de ha nem percekig kerestük rajta, hogy hol tud SIM PIN-t cserélni, akkor... (direkt nem böngésztünk utána...).
Eléggé látványos és gördülékeny az is (mármint, a felülete igen eye candy), ugyanakkor a betűtípust élből cserélném. Akkora lóbetűk vannak a címben, mintha véletlen egy tabletes style került volna alá.Még egy... A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit...
A Win7-et is csak mostanság kezdték szórni (most került az én gépemre is). Ezzel a "politikával" egyet tudok érteni. -
cairojack
aktív tag
válasz
KillBorn #160 üzenetére
"Nem akarok beszólni, de meg kell nyomni egy windows jeles billentyűt a keyboardon és máris olyan mint a win 7."
Természetesen, ha ez az állítás igaz lenne, az ég egy adta világon senkit nem zavarna a W8. Mindenki happy lenne, nagy lenne a "bodogsá" és senki nem szidná, hogy mekkora egy hulladék. Sőt, talán még vennék is a népek. Így viszont felejtős. Nem fogok pénzt adni valamiért, amit rondának, idegesítőnek, és végletesen elbaxottnak tartok, és elég sokan vannak még így ezzel, az MS legnagyobb bánatára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged