Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
üzenetére
Miért is nem? Ott kell használni ahol kényelmesebb, nem minden szirszarra. De ezt már egyszer leírtam...
#95 cairojack:
"Régebben vettem egy Asus wireless szettet, és elképesztően rossz volt. Minden 3-4-k betűt kihagyta"
Nem Asust kelltt volna venni, hanem minőséget (Logitech, MS), azzal nincs semmilyen probléma. Évek óta csak ilyeneket használok, játékra is, teljesen tökéletes. Csak azok húzzák a szájukat akik nem tudják megengedni magukat, ezért inkább "nem is olyan jó az". Technikai ellenérv ugyanis nincs ellene.#97 pilóta:
"Temészetesen ha néha oda kellene bökni az nem lenne gond"
Én ezzel kezdtem, hogy ésszel kell használni. Nem mindig, de amikor kéne akkor jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest