- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BIOS topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Bőven előfordul, hogy egy szimpla böngészőváltás (értsd jól, kötelező frissítés) keresztbe vág egy komplett fejlesztési mechanizmust.
Nemrég láttam kiírva nálunk... Az intranetes kereső fölé, hogy "because of the new IE there might be problems with.. this is an independent..). Na, az ilyen nagyon kellemes tud lenni ám.Az előbb leírták.. Igen, monopolhelyzet. S sokszor nem csak a felhasználókra tesznek, más fejlesztőkre is, pláne a konkurenciára. Emellett, ami még igaz..., sok esetben (most nem kifejezetten MS Mesterről beszélek) pedig kiteszteletlen modulokat, API-kat dobnak piacra, következmény nélkül. Az nVidia drivereknél simán látszik. Béta-nem béta egyaránt... Ez a "ma jó ugyanaz, driverfrissítés után rosszabb mint valaha, ugyanaz a módosítatlan "végpont", azaz program" jellegű történet.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Ne hülyéskedj már.
http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nULehet, hogy te olyan helyen melozól ahol mindenki iszonyat fiatal és rohadtúl dinamikus én viszont több helyen is vagyok ahol már az probléma ha az ikon jobb oldalról átkerül a baloldalra. Na ehhez képest a komplett start menü legyilkolása ez az idétlen info özen a modern ui felületén valóságos vérengzés.
Kezelhetetlen f.s. Még én is rühellem pedig nap mint nap kell rajta dolgoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Formula-1
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest