- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- VR topik
- Hardverkemping június végén
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#13260800 #159 üzenetére
"Csak néhány fanatikus használja. Akiknek szinte mind1 mit dob eléjük az MS. Jelenleg ezek a tények. És ez úgy mindent el is mond erről a Modern állítólag innovatív új kezelőfelületről."
Ezt hatarozottan cafolnam. En az XP-t kifejezetten utaltam, a Vista nekem maga volt a megvaltas (foleg biztonsag es kenyelem szempontjabol). A 7-essel is elvoltam, bar akkoriban eleg sokat Linuxoztam, de a 8-ast annyira szeretem, hogy vissza nem ternek a sokak altal etalonnak tartott 7-esre. Csak ezert MS fan lennek? Mert tetszik a Mpdern UI es a gyorsasag, gordulekenyseg? Kotve hiszem. En nem akarok meggyozni senkit sem, hogy ez milyen jo, eleg az, hogy en (nagyjabol) meg vagyok elegedve vele. Viszont ez az altalanositas nagyon nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged