-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Ezek nem az én gondolataim, csak idéztem!
Ezzel kezdtem a mondókám!
"Egy Ph.-s kolléga tapasztalatai az 550ML el kapcsolatban."
Egyébként meg te is olvastad a dual simben őket! Nem is tudom mit értetlenkedsz!!!
motoflug: Igen, amikor ezek a posztok keletkeztek akkor még nem volt ez a frissítés!
-
WOT-H-A-C
veterán
edirectz. re figyelni kell! Amikor Alexw801 vette akkor volt náluk WW verzió. Most TW verziókat árul.
Most beszéltem egy tulajjal aki tőle vette és TW-t kapott! Mindenféleképpen rá kell kérdezni vásárlás előtt!
_ghiottone: Az nem Globál, hanem US verzió. Bár a használatban nem lesz probléma. A nálunk használt összes frekvenciát lefedi. A kérdés inkább az, hogy honnan küldik. A tréfa miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest