Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
tartalom fogyasztásra tényleg jó, és itt vége a sornak.
mint írtam, T100-at használok, az ugye 10 colos, 8 colon szerintem szenvedés lenne a win.
a market szerintem is nagyon gyenge, 2 havi böngészés után, kb. 4 játékot sikerült összevadásznom, és relatíve az összes alkalmazás drágább androidos barátainál.engem zavar pl. ha érintőképernyős módban szeretnék beírni valamit, nem ugrik autómatikusan fel a billentyű (lehet hogy csak nincs beállítva), aztán a billentyű eltakarja az oldal nagy részét, és miután felugrott ismét oda kell pöckölnöm egyet a kívánt mezőre, ahova akarok írni.
a mozaikos elrendezés nem lenne rossz, de alapból onnan nagyon kevés progit indítok.
a posta viszont tetszik, hogy pozitívumot is írjak.az android pár éven belül ledarálja a win-es tabokat, illetve notikat.
viszonítási alapom annyi: hogy használok egy asus memopad hd7-et is, azt egyszerűbb kezelni.a T100 mellett csak az szól hogy usb-n bővíthető, illetve a hdmi csati.
a vivotab ugye nincsen ennyire eleresztve csatikkal...a hardvere rendben van, gördülékenyen működik, ennél a gépnél sem lesz ez probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest