- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malarwen
csendes tag
válasz
mgTerminator #2210 üzenetére
Ezt tudom, de az a pár kattintás előtte és utána nem nagy ügy nekem. A többit meg megoldja a backup.
Mindenkinek: Onlive-ot próbáltátok már?
-
Malarwen
csendes tag
válasz
mgTerminator #2198 üzenetére
Nekem se nyikkant meg, aztán hirtelen ötlettől vezérelve újraindítottam a modemmel (az usb-ben hagyva) együtt, és kb olyan 1 perc után feljött a térerő jelzés, csatlakozott is és ment a mobilinternet.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
betyarr #2191 üzenetére
Nekem működik. Az XDA-n van egy frankó kis leírás, 3g usb dongle alcímen. A kompatibilis modemek listája is ott van (nekem E1750 van). A leírás alapján csináltam és most ha rácsatlakoztatom akkor egy újra indítás után minden gond nélkül üzemel, most is úgy írok.
rom: megatron 1.1.1
kernel: guevor v20.1szerk: Simán csak roottal nem cm9 rommal nem próbáltam még.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
mgTerminator #1936 üzenetére
Pontosan erre akartam kilyukadni
zeno70: Akkor nincs semmi probléma. Én csak a kölcséghatékony megoldásra kartam rámutatni.
-
Malarwen
csendes tag
Hát ebben van valami. De lehet egy kis keresgéléssel tudsz olcsóbbat is. Bár ha van rá pénz..
Ha időseknek lesz, akkor szerintem tapiztasd meg velük valahol az alternatívákat. Nagyszüleimből kiindulva, nem biztos hogy tudják is használni (melyik az egyértelműbb).
szerk.: Közben visszaolvastam. Írtad hogy nem értenek hozzá. Ha ez a helyzet akkor szerintem android kilőve a listádról.
Nincs túl nagy tapasztalatom (alma fronton), de ha akadás/fagyás nélküli élet a cél, minden fajta mókolástól mentesen, akkor az ipad jobb választás. -
Malarwen
csendes tag
Üdv srácok!
Hétfő óta meg van a gépem. (32GB+dokkoló, b70-es verzió)
Este már rootoltam is és felraktam a revolution HD 3.1.0 nevezetű romot.
Meg vagyok vele elégedve, de hajt a kíváncsiság
Melyik romot ajánljátok leginkább? (stabilitás, +funkciók stb stb miatt) -
Malarwen
csendes tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást!
Utóbbi időben nagyon megtetszett ez a gép -
Malarwen
csendes tag
Üdv srácok!
A közeljövőben szeretnék egy ilyen masinát vásárolni. Mint nálam tapasztaltabbakat kérdezlek titeket, hogy ha használtan venném, mire figyeljek? Tipikus hibák, miket kell megnézni feltétlenül...stb. A segítséget előre is köszönöm! (természetesen dokkolóval venném)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest