Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bostone

addikt

válasz MaCS_70 #2190 üzenetére

Nálam az első napokban kifejezetten csalódást jelentett a gép. Belassulások, újraindulások és megbízhatatlan működés jellemezte, ami elég komor képet festett le bennem az Asus márkanévről. Azelőtt egy Huawei S7 Slim-et gyötörtem, amihez képest valójában nem jelentett megváltást. (Megjegyzem, az S7 Slim, kategóriájában bőven kielégítő szolgáltatásokkal bírt, viszont a tft kijelzővel képtelen voltam megbarátkozni.) Az első frissítést követően, mintha kicserélték volna, azt merem mondani, hogy új TF300-ast kaptam.
    Ahogy én használom:
    - Több, mint száz alkalmazás foglalja jelenleg a memóriát.
    - Gyári böngészőt szinte soha nem használok, még mindig ragaszkodom az Opera Classic-hoz, de az utóbbi fél évben a Maxthon is előtérbe került.
    - Szövegszerkesztésre nekem az OfficeSuite Pro vált be leginkább, bár legalább öt másik (vagy több...) áll rendelkezésre, melyek java része fizetős. Hozzá kell tennem, mostanában ritkán veszem igénybe.
    - Ha explorer, akkor ES vagy Totalcommander.
    - Még soha nem folyamodtam gyári beállítások visszaállításához.
    - Egy 32 Gb tárolókapacitású Samsung class 6-os memórikártyát vásároltam hozzá, de állítólag a 64 gb-ot is megeszi.
    - Napokig nincs újraindítva.
    - Pc-t majdhogynem elfelejthetem, mivel igen jól megbírkózik bármivel, amit rácsatlakoztatok: egér, külső winchester, (root után) 3G stick, stb...
    - Az ideje javarészét a dokkolóban tölti, nekem így kényelmes, tokot sem vásároltam hozzá, mert igen ritkán viszem magammal.
    - A gyári launcher-t lecseréltem Novára. Minden készülékemen előnyt élvez, bár így lemaradok a gyártó nyújtotta prémium szolgáltatásokról is, de én már csak ilyen fafejű vagyok.
    - Játékok simán elfutnak rajta, bár az újabbak közül a Gangstar Vegas vagy az Asphalt 8 akad.
    - A filmeket kiszolgálja az Mx player. A Hd felbontást általában kerülöm, de ha szükséges megbírkózik vele. Sőt, néha tv-vel is összeházasítom, évadzáró epizódok esetében. :)
    - Igen, néha tényleg váratlanul megmakacsolja magát és nógatni kell a rendszert, hogy úgy működjön, ahogy elvárom tőle, (ez alkalmazások telepítésekor az extrém kategóriát súrolja).
    - Több tulajdonos jelezte, hogy a kijelző nem épp GorillaGlass, tehát hajlamos karcolódásra, bár az enyém (kopp-kopp) karcmentes, több mint egy év után.
    - Az akku is kellemes kategória, nem kell óránként töltő után szaladgálni, de a játékok megizzasztják rendesen.
    - Összességében, én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a billentyűzet tényleg áldás, de szerintem az idén kiadott tabletek némileg fürgébbek, így a helyedben elgondolkodnék egy használt cucc vásárlásán.

• FrankóStein

aktív tag

Típushiba a készülék maga. :-)
    Na jó ez túlzás, de néha kiborít. Gépelek kb egy-két mondatot, felnézek a képernyőre, és akkor látom,
    hogy egy árva betű sincs a képernyőn abból, amit írtam. Rájöttem, hogy ilyenkor gyári böngésző bezár,
    majd megnyit, utána megint jó.
    Aztán a másik: böngészőben (nem tudom, hogy mindben-e vagy csak a gyáriban) több linket megnyitok, elolvasom, újabbat látok, megakarom nyitni és egyszerűen átszúrhatnám a képernyőt - SEMMIT nem hajlandó csinálni, lefagy a böngésző 1-2 percre , csak a bezárás segít ha mégis akarom azt a linket...
    Minden oldal lassan nyílik, ha nyílik, mert van ami csak homokórázik, de van, hogy percekig mint a villám, minden OK.
    Szóval kiszámíthatatlan, idegesítő, sokszor csak az önuralmam menti meg (csak az ára miatt) attól, hogy földhözvágjam.

• Avicularia

veterán

Nekem még ingyen is csak azért kéne ,hogy eladjam. Saját használatra még az ellenségemnek sem kívánnám. Idegbaj garantált.

Új hozzászólás Aktív témák