Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nálam az első napokban kifejezetten csalódást jelentett a gép. Belassulások, újraindulások és megbízhatatlan működés jellemezte, ami elég komor képet festett le bennem az Asus márkanévről. Azelőtt egy Huawei S7 Slim-et gyötörtem, amihez képest valójában nem jelentett megváltást. (Megjegyzem, az S7 Slim, kategóriájában bőven kielégítő szolgáltatásokkal bírt, viszont a tft kijelzővel képtelen voltam megbarátkozni.) Az első frissítést követően, mintha kicserélték volna, azt merem mondani, hogy új TF300-ast kaptam.
Ahogy én használom:
- Több, mint száz alkalmazás foglalja jelenleg a memóriát.
- Gyári böngészőt szinte soha nem használok, még mindig ragaszkodom az Opera Classic-hoz, de az utóbbi fél évben a Maxthon is előtérbe került.
- Szövegszerkesztésre nekem az OfficeSuite Pro vált be leginkább, bár legalább öt másik (vagy több...) áll rendelkezésre, melyek java része fizetős. Hozzá kell tennem, mostanában ritkán veszem igénybe.
- Ha explorer, akkor ES vagy Totalcommander.
- Még soha nem folyamodtam gyári beállítások visszaállításához.
- Egy 32 Gb tárolókapacitású Samsung class 6-os memórikártyát vásároltam hozzá, de állítólag a 64 gb-ot is megeszi.
- Napokig nincs újraindítva.
- Pc-t majdhogynem elfelejthetem, mivel igen jól megbírkózik bármivel, amit rácsatlakoztatok: egér, külső winchester, (root után) 3G stick, stb...
- Az ideje javarészét a dokkolóban tölti, nekem így kényelmes, tokot sem vásároltam hozzá, mert igen ritkán viszem magammal.
- A gyári launcher-t lecseréltem Novára. Minden készülékemen előnyt élvez, bár így lemaradok a gyártó nyújtotta prémium szolgáltatásokról is, de én már csak ilyen fafejű vagyok.
- Játékok simán elfutnak rajta, bár az újabbak közül a Gangstar Vegas vagy az Asphalt 8 akad.
- A filmeket kiszolgálja az Mx player. A Hd felbontást általában kerülöm, de ha szükséges megbírkózik vele. Sőt, néha tv-vel is összeházasítom, évadzáró epizódok esetében.
- Igen, néha tényleg váratlanul megmakacsolja magát és nógatni kell a rendszert, hogy úgy működjön, ahogy elvárom tőle, (ez alkalmazások telepítésekor az extrém kategóriát súrolja).
- Több tulajdonos jelezte, hogy a kijelző nem épp GorillaGlass, tehát hajlamos karcolódásra, bár az enyém (kopp-kopp) karcmentes, több mint egy év után.
- Az akku is kellemes kategória, nem kell óránként töltő után szaladgálni, de a játékok megizzasztják rendesen.
- Összességében, én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a billentyűzet tényleg áldás, de szerintem az idén kiadott tabletek némileg fürgébbek, így a helyedben elgondolkodnék egy használt cucc vásárlásán. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Típushiba a készülék maga. :-)
Na jó ez túlzás, de néha kiborít. Gépelek kb egy-két mondatot, felnézek a képernyőre, és akkor látom,
hogy egy árva betű sincs a képernyőn abból, amit írtam. Rájöttem, hogy ilyenkor gyári böngésző bezár,
majd megnyit, utána megint jó.
Aztán a másik: böngészőben (nem tudom, hogy mindben-e vagy csak a gyáriban) több linket megnyitok, elolvasom, újabbat látok, megakarom nyitni és egyszerűen átszúrhatnám a képernyőt - SEMMIT nem hajlandó csinálni, lefagy a böngésző 1-2 percre , csak a bezárás segít ha mégis akarom azt a linket...
Minden oldal lassan nyílik, ha nyílik, mert van ami csak homokórázik, de van, hogy percekig mint a villám, minden OK.
Szóval kiszámíthatatlan, idegesítő, sokszor csak az önuralmam menti meg (csak az ára miatt) attól, hogy földhözvágjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő