Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én sem találtam jobbat ebben az árban, tegnap vettem. Részemről ajánlott, sok minden megfordult már a kezeim között, de ebben az árban ez nagyon is jó. Kialakítása ugyanaz ami a csatlakozót illeti, ehhez is lehet billt tenni utólag. Körüljártam az elmúlt két hétben a dolgot, vagy valami kínai csoda ebben az árban erősebb hardverrel de necces garival, vagy... nem sok opció lesz ezen kívül. Az lg 8.3 még jó lehet, de ahol én vásároltam ott nem volt, így lett ez. Nem bántam meg, de feltétlen nézzétek meg azt is, nagyon jó kis masina.

-
saelin
veterán
A tesztben a tf103C-ről van szó, de ahogy elnézem a CX sem különbözik semmivel a tesztben szereplőtől, csak annyiban, hogy kisebb a tárhelye (8 GB, legalábbis amit te néztél), nem jár hozzá dokkolható billentyűzet és minden bizonnyal nem is támogatja a kialakításában sem.
Ha a 10" szempont és az árat is nézem, akkor jelenleg nem tudok ennél jobb ajánlatot, csak 10-20K-val drágábban. A biztonság kedvéért kérdezz rá itt is: Androidos Tablet Topic
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest