Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoker08
tag
Valóban úgy van a frissítés, de a sok gyári szemét, meg néhány felhasználói app+amit a rendszer megeszik, szinte esélytelen, hogy legyen annyi helyed, hogy a ~1Gb-s zippet még rá is tudd tenni. Szerintem ezt megoldhatták volna old school módszerrel is, ha már úgyis kell hozzá PC, akkor egy program is elfért volna,ami letudja a frissítést, és még csak keresgélni sem kellene, hogy van-e új fw, és hogyan lehet felrakni.
A teszteket olvasva a Teclast sem ma kezdte, védeni-támadni egyelőre nem tudom. De pont amiatt, hogy a Samu, Asus, Lenovo, Sony milyen mértékben törődik a kiadott termékekkel hosszú távon, szerintem teljesen mindegy, hogy "márkás" vagy "no name" eszközt vesz az ember. Ha csak annyit foglalkoznak vele, hogy úgy üzemeljen, ahogy el lehet várni (márpedig a TF103C-től ennél én sokkal többet vártam), zökkenőmentes futás, akkor még el is tudom nézni, ha nem frissítik a következő verzióra. Tényleg meglehet, hogy ez csak a mi példányunknál van, fogtam ki hibás alaplappal zsír új laptopot is(ami szintén Asus volt...), és érdekes módon a PC komponenseikkel soha semmi probléma nem volt. De mindegy is, vágódeszkának még jó is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest