- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kis remény 941-ről:
www.notebookcheck.net/Review-Asus-Transformer-Book-T100TA-C1-GR-Convertible.106219.0.html#nbc_main
"The only replaceable part is most likely the 32 GB eMMC flash drive. Versions with 32 and 64 GB suggest that the module is not soldered onto the motherboard. "
Üdv: MaCS
-
Egon
nagyúr
A T100 vonatkozásában, legrosszabb esetben meg lehet próbálkozni a másodlagos háttértárra (SD kártya) kirakni a swap-fájlt (amennyiben van olyan alkalmazás ami hiányolja).
Kevésbé fáj, ha esetleg meghal egy alapvetően könnyen cserélhető alkatrész (ráadásul az adott kapacitású kártya ára meredeken zuhan). -
Köszönöm!
Ezek a Sysinternals-programok nagyon jók!
A jelek szerint akkor valóban érdemben javult a Windows memóriakezelése.
Nem emlékszem, hogy XP vagy 7 volt-e a gépemen, de 8 GB RAM mellett is rendszeresen kiakadt az alacsony memóriára hivatkozva. Aztán profik tanácsára beállítottam valami nevetséges méretű SWAPet, aminek logikusan nem lehetett jelentősége -- mégis azonnal rendbe jött minden.Üdv: MaCS
-
Hogyan mérted ki a SWAP-írást? Ez komolyan érdekelne!
Egyébként nagyon nem hiszem, hogy ekkora adatforgalom érezhető lenne a NAND számára -- már feltéve, hogy nincs teletömve, megvan a szükséges mozgástér.
Ez a prefetch is egy érdekes kérdés. Meglehetősen lelkes mindkét tábor -- én letiltottam, így tűnik logikusnak.
Amúgy megszűnt már az a régi idiotizmus, hogy akármennyi RAM is van a Windows alá, valamekkora SWAP kell neki? No nem azért, mert ne lenne elég a memória, hanem azért, mert valami belső folyamat egyszerűen nem vesz tudomást erről és időnként richtig hozzányúlna a SWAPhez.
-
Amikor megvettem az első SSD-met, ezen a kérdésen pörögtem két napig.
Ugyanis meg voltam győződve róla, hogy a SWAPpelés tutira kinyírja az SSD-t -- én pedig egyre mésra azt olvastam, hogy nem, ez egy tévhit, a SWAPnek sz SSD-n a helye, a rendszer meglepően keveset nyúl hozzá, nincs érezhető hatása az élettartamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest