Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
TN panelhez képest meglepően jó kontrasztja van. Ez jó.
Drága. Ez nem jó.De ami engem igazán kiakaszt, az az, hogy 200 dollárt
kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)
Sokadszorra érzem úgy, hogy az agyonistenített NVIDIA marketing / business management részleget nagyon, de nagyon csúnyán ki kéne rúgni a p*csába. A mérnökeik tök jó dolgokat hoznak össze (a maxwell-t imádom, és ez is nagyon hasznos lenne), erre "bevezetik" egy ilyen agyahagyott ökör módon a piacra, habzsika módra. Nyomorult monitorgyártó meg oldja meg ahogy tudja (hogy kétszer annyiba kerül emiatt a kész termék)
Bocsánat a kirohanásért, de kiverte a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged