- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikee8
csendes tag
Ebben egyetértünk, de itt nem M-es, hanem U-s procról beszélünk, azaz nem csak egyszerűen a teljesítmény, hanem a magok száma is le van véve, természetesen az alacson fogyasztás és hőtermelés érdekében, ami az ultrabookok esetében kifejezetten kényes téma. Azaz kb. egy i3-as dekstopot tudhat, ráadásul viszonylag alacson alapórajelen, ami még mindig bőven elég lehet egyjátékos fordulókban (bár a jövőre nézve egyre ritkábban fog megfelelni a játékok minimum követelményének), de az online multizásra határesetnek érzem.
Ami pedig a VGA elhelyezését illeti, olyan jól megtalálták a helyét, hogy ráintegrálták az alaplapra. Illetve már az is nézőpont kérdése, hogy nem-e az alaplapot integrálták a VGA-ra :-DDDD Szóval ez tényleg nagyon egybe gép ;-)[ Szerkesztve ]
Minél többet tudsz, annál jobban tudod mennyire keveset tudsz...
-
beroch
tag
vki tudja hogy hol találom meg ezt a billentyűzetet itt van a videóban [link]
-
mepet
addikt
Játéknál legtöbbször azért a videokari a szűk keresztmetszet. Két ugyanolyan típusú desktop és laptop (M) videokari között kb 2-szeres a tudásbeli különbség. Tehát szerintem ez a laptop proci + spéci alacsonyfogyasztású RAM + asztali videokari egy igen ütőképes kombó. Továbbá fizikailag könnyebb jó helyet találni egy videokarinak, mint egy CPU-nak, hiszen a proci helye az alaplapokon adott, míg a videokarit egy adapterrel oda tehetik, ahol a legjobban hűthető (akár passzívan is).
-
F34R
nagyúr
Fain kis dog, eszre sem vennem az asztalon ha duruzsolna.
-
Mikee8
csendes tag
Nagyon kíváncsi vagyok a tesztre. Azt tudjuk a 750 Ti mire képes, de vajon mihez elég mellette ez a kétmagos, ultrabookokba szánt proci?
Az biztos, hogy az árazása (itthoni mércével) elég zúzós, de tetszik a méret és fogyasztás csökkentését célzó irány. (Bár szerintem a minél kisebb fogyasztást most még a hatékony hűtéshez szükséges kisebb hőtermelés kényszere ihlette, de látható a CPU és GPU gyártóknál már ez a fejlesztési irány.)
Most még viszonylag sok a kompromisszum, de úgy gondolom ez egyfajta úttörő megoldás (legalábbis ennyire kicsiben), ami későbbiekben szépen tovább fejlődhet.Minél többet tudsz, annál jobban tudod mennyire keveset tudsz...
-
krx21
nagyúr
Az kérdés, hogy a 120wattos tápegység mellé, hogyan tennénk be mondjuk egy gtx980-at???
-
pip
aktív tag
válasz M@trixfan #30 üzenetére
Csak ra akartam vilagitani, hogy a cikk egy 2.5 l-es hazrol szol, amit te linkeltel be, az meg 14 l (vagyis 5.6-szor nagyobb) persze hogy meretesebb es melegebb dolgokat lehet beleepiteni. Attol az meg jo haz a maga kategoriajaban, nekem is tetszik, de szerintem nem fair osszehasonlitani.
-
MrPetya19
addikt
válasz M@trixfan #30 üzenetére
Jól tudod a matekot.
És szerintem jobban is néz ki, a silverstone eléggé jó minőségű is, és modosítható is a konfig.
Egyébként még az alienware mini gamer gépére leszek kiváncsi, amit asszem paxon vagy ces-en mutattak be.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
M@trixfan
addikt
Csak a stílushoz igazodva: kár, hogy gyengén ment/megy a matek középiskolában... Mivel a térfogat köbösen változik, ezért nem meglepő, hogy a legszembetűnőbb paraméterben, a hosszában csak 14 cm-rel nagyobb és alig pár centivel magasabb. Cserébe olyan HC gamer gép építhető bele ami itt nekünk, a fórumozók 95%-ának álomgép lenne.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
MrPetya19
addikt
Ha már mobil proci, akkor egy mobil vga jobb lett volna.
Meg tipikusan marketinggel eladják 16gb rammal, ami fölösleges gamer gépbe, meg egyébként is gamer gépben a vga a legfontosabb kb.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
M@trixfan
addikt
Egy Silverstone RVZ01 házba tökéletesen építhető egy csúcs játékgép is. A vga egy riser kártyán keresztül illeszkedik, ami párhuzamosítja az alaplappal. Gyakorlatilag bármivel építhető, legyen az Titan, 780, 290, 980,stb...
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
bteebi
veterán
Nem gyenge ugyan, de az erőmű azért költői túlzás, ez tulajdonképp egy felhízlalt laptop, kijelző nélkül. Persze ha a térfogatra normalizált teljesítményét vesszük, akkor az asztali gépek között tényleg nincs párja (bár néhány DTR noti minden bizonnyal legyűrné).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
parampa
aktív tag
Gaming Console PC ? WTF
Asus gyári MOD jobb lenne. Modified Overclocked Designed
-
mepet
addikt
Szerintem teljesen korrekt az ára. Az RoG termékek mindig jelentősen drágábbak a konkurenciánál. Itt pedig csak az Alienware és az ibuypower egyes cuccai jelentenek. Az előbbit még forgalmazzák itthon is: Az árára nézzünk csak rá!
Tehát a témaadó gép még olcsónak is nevezhető. -
Sicilian
addikt
Az ára miatt nem fog ez konzolokat leváltani.
nothing is true everything is permitted..
-
alfiboy
aktív tag
Pofásra sikerült, de az ára...
...
-
Sotho
őstag
Nekem bejön. [link]
-
ALBY
senior tag
válasz matteo_szg #16 üzenetére
Zsír! Korrekt a kis VivoPC.
Jól is néz ki. IKEA pécé(Nekem pont nem, nekem van más kajakabb megoldásom),
de sokaknál látom hogy ilyesmi lenne náluk a jó megoldás egy nappaliba,
sokan meg még nem tudjákA poénkodáson túl egyébként tényeleg az IKEÁban kéne kiállítva belőve promózni az ilyenekkel, szájtátás közben sokan ráérezhetnének hogy mennyi lehetőség van egy ilyenben. Komplexebb megoldásokat nehéz egy bannerben meg óriásplakáton megértetni/eladni.
Ph!-n hiába tépjük a szánkat ha laikus lakossághoz nem jut el.
Persze előtte még rá akarom venni az ikeát hogy készítsenek állítható magasságú gázliftes dohányzóasztalt, úgy az igaz.[ Szerkesztve ]
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
ALBY
senior tag
Cinikus beszólás :
mikor elavul a videokártya az aktuális játékok alatt, mert el fog, akkor mi lesz?
Bele lehet pattintani egy újabbat, vagy csere az egész? Mert ha nem akkor csak egy drága konzol az egész, amin megy az MS Office is.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
ALBY
senior tag
Ugyesek voltak, de ez így sehogy sincs egyesúlyban, a fent általatok említett sok okból.
Játszósnak nem ilyet csinálnék, de legalábbis kicsit más komponensekkel. Plusz tényeg drága.
Játszós gépnél nem az kéne legyen az elsődleges szempont hogy pár centi vastag dobozba nyomorítsuk, aztán szívjunk vagy külön fizessünk a kompromisszum miatt...De ha már ezt így kitalálták, szívesen látnék ilyesmi kuckóban
kisebb procival, mondjuk max core i3-al, külön VGA nélkül, egy olcsó verziót (100eFt magasságában)
HTPC-nek és egyúttal NAS-nek rádugdosott wincsivel, meg miegyéb lakásszervernek.
Ha nem is eszik sokat ott lehet hagyni 24/7-ben.
XBMC, JRiver telóról tabeletről idomítható tv nélkül is az elegáns műsorválogatáshoz.
A jól választott kábel nélküli egér+billentyű és távirányító sem lenne utolsó.
Ilyesmi jó termék lenne,
kiválthat szépen és kényelmesen egy fullos media lejátszót, NAS-t,
összes tv smart rendszer is backup6jaA lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
kpal
nagyúr
Azt hittem a teszt van már kint 200-220k-ért jó volna jobban kéne mint egy konzol .
-
huszar90
aktív tag
Pedig nekem az ötlet tetszik, hogy minél kisebb helyre minél erősebb vasat, de ez nagyon sok pénz ennyi teljesítményért.
-
satz18
őstag
300 ért sztem nagyon sok. Ennyiből kijön egy gamer laptop is NV 860M-el, ami kb ezt a teljesítményt tudja GPU szinten, és van mellette egy 4 magos i7-es.
Ez a cucc 150k ért lenne reális, ha már konzol és ilyen gyenge a vas, de 200-nál többet semmilyen körülményt figyelembe véve nem ér.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
QwErTy42
addikt
Ezzel a 750-nel pont hogy nem lehet komolyabban játszogatni. Mellé felesleges a 16 GB ram és az i7.
Inkább egy mobil 970 vagy egy 980 illene a képbe ennyiért.
Arra azt is tudnám mondani, hogy okés.
Várhattak volna vele egy kicsit....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
gery2123
őstag
Nem csak az ára de a hőtermelés se lesz gyenge. Amúgy szerintem is sok egy kicsit. Oké hogy Asus Rog na de azért 300k.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Silentfrog
veterán
120 ezer/ liter egységárban?
-
gianni85
veterán
Érthetetlen. Ebből a pénzből összerakok egy bika asztali PC-t vagy megveszek egy XO/PS4/netbook triót.
-
De akkor ez most egy konzolnak öltöztetett számítógép? Hardveresen számítógép és PC-s port játékokat tud futtatni? Nem a konzolos "egybememória" heterogén architektúrát használja, ha jól értem.
-
Polllen
nagyúr
Nagyon komoly kis cucc, de az ára nagyon borsos.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tomas51
senior tag
Méretéhez képest nem rossz.
Egy 780 azért nehezen férne bele. -
Televan74
nagyúr
Az ok hogy 2,5 liter meg ASUS ROG, de 300k sok ezért.Olyan 200k körül tartanám reálisnak.
Mindenbe beleugatok!!!
-
XuChi
addikt
Hát ez nem valami nagy eresztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép Mac Pro 6,1 Intel Xeon 1680v2, 8/16, 32GB RAM, 2xFirePro 500 3GB
- GAMER PC--RYZEN9 5950X--RX6900XT--32GB RAM
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest