Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vályi Gyula
újonc
Sziasztok! Lenne egy nagyon keveset használt Oplay R3 lejátszó, ha valakit érdekelne. Távirányító gyári állapotban. A készülék frissítve, magyaritva..
-
Vályi Gyula
újonc
válasz
gojko.m #5816 üzenetére
Kedves Gojko!
Köszönöm válaszod.. kár, hogy nem lehet többet kihozni ebből a masinából. De hát ne legyünk telhetetlenek... . A műszaki cikkek ezen szegmense olyan ütemben fejlődik, hogy egy közel 10éve megtervezett készüléktől kész csoda, hogy még egyáltalán használható..
Az összefoglaló remek volt, köszönöm! Azért ha eszedbe jut, hogy melyik skin-ben láttad, kérlek jelezd.. tennék egy próbát mielőtt okos TV-re váltanék. -
Vályi Gyula
újonc
Sziasztok!
Elovastam a téma összefoglalót és élő is vettem leporolni az öregecske O'play R3 lejátszómat. Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, és szuper lett.. köszönet érte. Viszont segítséget szeretnék kérni abban, hogy miként tudok rátenni webböngésző modult? Valahol azt olvastam, hogy az Opera fut rajta, de nem találom sehol..
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest