- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy céges notebook-nál miért fontos annyira a megjelenés? Az, hogy régimódi kinézete van inkább jobb, mert legalább nem ez a "trendi" undormány, amiket bizonyos cégek sorba hoznak ki.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem nagyon is tetszik a platform.
Az üzemidőt ki lehet tolni akumlátorról, hogyha nagyobb aksit teszünk bele.
A GPU ereje is nem utolsó, mert a céges prezentációkban is jól jöhet a videók hardveres gyorsítása.
Valamilyen szinten AMD fan vagyok, de csak azért, mert nem engedhetem meg magamnak a nagy Intel procikat. Szóval én örülök, hogy az AMD/ATI-nak sikerült egy ép kéz láb platformot létrehoznia, ráadásul K8 architektúra nagy részben, amit nem nagy gond a K10-el lecserélni ha jól vettem ki a cikkíró szavaiból.
HAJRÁ PUMA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Router gondok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Revolut
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- További aktív témák...
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest