- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
cagro
csendes tag
Még annyit,hogy a sim kártyás modem,mely wifis a vodafonnál kapható,így a mobil internet is megoldható,viszont egy usb tv stik már nem csatlakoztatható,bár ezt is felismeri,a gép! Olyan szoftver már van,mely windows rendszeren androidot futtat,viszont olyan amely androidon windows hardvert működtet még nem találtam........Egy biztos!Maga a készülék egy ebook olvasónál többet ér,aminek az árai ettől magasabbak!
-
cagro
csendes tag
válasz
SztiviVander #3859 üzenetére
Köszi a gyors választ,de nem voltam gépnél!Volt egy BEEX4-es tabletem,amin kifogástalanul működtek a hardverek/Pendrive,külső hdd,huwei internet modem,stb.../ Viszont az akksi 3 órát sem bírt ki sima üzemmódban.25000 FT.ezt cseréltem garanciálisan/38000 ft/erre.Nagyobb felbontás,blutus,nagyobb üzemídő,-viszont csak wifis internet lehetséges.Nagyon örültem amikor a jutube-on a megoldást láttam......hát Én is készítettem egy y kábelt.Az USB hoszt vezérlő app minden rácstolt/idáig/hardvert kiir és felismer.Viszont 4 felcsatolási pontot is megjelől,amit a videón latott USB OTG Helper nem nyit meg,viszont az alábbi üzenettel fogad"Root hozzáférés nem érhető el,-su parancssor nem található,ez az alkalmazás nem fog működni.....lépjenki- 32 gigás kártyát vettem bele,jól működik.Van egy 160G usb vinyó,tele adatokkal,ezt is felismeri,de megnyitni nem tudtam.A magyar normális kezelési utasítást is sikerült letőltenem.mert gyárilag ez sem jár hozzá!.....Megjegyzem,hogy ennyiért használtan már egy 10" laptoppot is vehettem volna,amivel ehez hasonló probléma nem volna.-Igaz ez új 2 éves jótállással,android,kellően gyors is.Nem értem,hogy a gyártónak miért nem érdeke még,ha fizetős appként is ezen probléma megoldása?Mivel a készülék maga,szerintem kiváló,főleg ár és tartalom tekintetében!Olyan fályl menedzser appot,mely az usb-t is felismeri nem találtam,pedig a BEEX4-sen volt eggy!!!.........Még annyit a felcsatolásként az alábbi helyeket adja meg:mnt/sdcar/ehdd...mnt/sdcard/ehdd2....mnd/ehdd....mnt/sd-ex....mnt/emmc
-
cagro
csendes tag
Tisztelt Tagok!Nem rég vásároltam egy ilyen készüléket a munkámhoz.Nagyon elégedett vagyok vele,de ami bánt,hogy usb-ről semmi nem csatlakoztatható.Elkészítettem a jutube-on fennlévő adatkábelt,de csak felismeri az usb host ap a rácsatlakoztatott eszközt,azt egyik ajánlott felcsatoláson sem tudom megnyitni!Amennyiben valakinek sikerült ezen probléma megoldása kérem írjátok meg!Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest