- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongokiller
csendes tag
Valaki egy FPS limitert tudna nekem ajanlani, amit jatek kozben is lathatnek a kepernyo valamelyik sarkaban?
-
dongokiller
csendes tag
válasz
csajszi29 #1131 üzenetére
Real Racing 3 mellé lekkell tölteni a Real racing 3 graphics cimü alékalmazást, mely segitségével betudod állitani a játék grafikáját. Mediumra rakva bőven szép és lagg mentes játék
Need for speed most wanted gyönyörüen fut.
Dead Trigger - Dead Trigger 2 szintén szépen futmodern combat 3 -4 sajnos már nem erre a tabra készült, vagy csak én nem tudtam normális verziót leszedni ami röccenés nélkül menne a tabon.
egy szó mint száz, a játékok döntő többségének hardveres igényeit bőven kielégiti
-
dongokiller
csendes tag
3hét használat után kiprobáltam lájtosabb és komolyabb játékokat. Real Racing2, Dead Trigger (high-on), Shadowgun, GTA III, Redline Rush, Need for Speed - Most Wanted, Zombie Area, SpeedX 3d, Skyriders tökéletesen mennek rajta.
A Real racing 3-nál azt vittem észre, hogy versenyközben a kocsi ''mozgása'' folyamatos (nincs lagg), viszont a a környezet mozgása egy picit szaggat. De szerintem még simán jácható kategoria.
Beac Buggy blitznél (nem tudom h miért) sajnos átlagosan félpercenként beszaggatott.Én ezeket probáltam ki, illetve az első körben felsorolt játékokkal szoktam játszani napi szinten (egy-kettő kivételével).
Modern combat 3, ill. Modern combat 4, valaki már probálta öket vagy játszik velük ezen a tableten, és ha igen válaszokat privátba kérném. Köszönöm!
-
dongokiller
csendes tag
Végre valahára megvettem a tabot. Ngayon fullos, viszont a gépemhez (windows xp) nemtudom háttértárként csatlakoztatni. valaki ez ügyben tudna segiteni?
előre is köszönöm
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #347 üzenetére
és szépen szalad a gépen ?
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #333 üzenetére
válaszodat köszönöm szépen.
real racingot viszont láttam videon, és ott patentul futott a memopadon. kérdés az hogy melyik verzió volt fent a tableten... -
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #312 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miylen játékokat probáltál ki rajta?
-
dongokiller
csendes tag
Heló Mindenki!
Valaki esetleg megtudná osztani tapasztalatait játékok terén Memopad Hd7-el?
(játékok pl.: gta III, gta vice city, Real racing 2-3, NOVA 3, Modern Combat 3-4, illetve ''közepes'' gépigényű játékok)
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest