Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Szia!
Nálam nem igazán.
GTA-t nem próbáltam, szerintem annak mennie kell (Motorola Defy-n ment gond nélkül, akkor ezen is mennie kell), RR3 viszont nem jól fut (szerintem). Ha egyedül mész a pályán (mondjuk időmérő, vagy végsebességmérés), akkor nincs gond, de ellenfeleknél már lassú. Nem játszhatatlan, de mondjuk PC-n ilyen sebesség mellett már inkább azt mondom, hogy köszi, de nem.
Létezik hozzá egy progi amivel állítható a grafika minősége, de nálam nem működik (nincs különbség Low és Ultra High között se sebességben, de grafikára).Próbáltam más játékokat is, de azok is inkább medium grafon mennek élvezhetően (feltéve ha állítható). Legmodernebb grafikás játékok felejtősek vagy kompromisszum árán vállalhatóak.
Ha játékra akarod, akkor nem feltétlenül ez a legjobb választás!
Viszont sok minden másra tökéletes!

Kérdés: ennyi pénzért találsz-e jobbat, újonnan?

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Le Mans Ultimate
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest