Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
az egér, bill, 3g, még csak csak. A pendrive, ha valaki azon ad cumót, de egy külső vinyó még ezt az akksit is viszonylag hamar leszopná... Ha alkalmilag kell, egy külső vinyó mellett egy usb akksi már sokat nem számít. y zsineggel meg megoldható. Szerintem, ha belelök az ember ebbe a kütyübe egy 32-es kártyát, azzal el kell, hogy legyen. Végülis ez egy tablet, nem asztali gép. Ha annak akarja az ember, akkor meg egy külső tápos usb elosztó már sokat nem számít, hisz akkor meg nincs meg a tablet lényege, a hordozhatóság... Szóval, az usb vinyó (szerintem), nem életszerű... Nem hiszem, hogy gyorsabb lenne usb vinyóról másolni mint n-es hálón, hisz usb 2 van a tabletben. Persze, lehet nincs igazam... (Általánosságban beszéltem, nem zsola mestert szítottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest