- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
az egér, bill, 3g, még csak csak. A pendrive, ha valaki azon ad cumót, de egy külső vinyó még ezt az akksit is viszonylag hamar leszopná... Ha alkalmilag kell, egy külső vinyó mellett egy usb akksi már sokat nem számít. y zsineggel meg megoldható. Szerintem, ha belelök az ember ebbe a kütyübe egy 32-es kártyát, azzal el kell, hogy legyen. Végülis ez egy tablet, nem asztali gép. Ha annak akarja az ember, akkor meg egy külső tápos usb elosztó már sokat nem számít, hisz akkor meg nincs meg a tablet lényege, a hordozhatóság... Szóval, az usb vinyó (szerintem), nem életszerű... Nem hiszem, hogy gyorsabb lenne usb vinyóról másolni mint n-es hálón, hisz usb 2 van a tabletben. Persze, lehet nincs igazam... (Általánosságban beszéltem, nem zsola mestert szítottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest