Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Léghűtés topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- VR topik
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
az egér, bill, 3g, még csak csak. A pendrive, ha valaki azon ad cumót, de egy külső vinyó még ezt az akksit is viszonylag hamar leszopná... Ha alkalmilag kell, egy külső vinyó mellett egy usb akksi már sokat nem számít. y zsineggel meg megoldható. Szerintem, ha belelök az ember ebbe a kütyübe egy 32-es kártyát, azzal el kell, hogy legyen. Végülis ez egy tablet, nem asztali gép. Ha annak akarja az ember, akkor meg egy külső tápos usb elosztó már sokat nem számít, hisz akkor meg nincs meg a tablet lényege, a hordozhatóság... Szóval, az usb vinyó (szerintem), nem életszerű... Nem hiszem, hogy gyorsabb lenne usb vinyóról másolni mint n-es hálón, hisz usb 2 van a tabletben. Persze, lehet nincs igazam... (Általánosságban beszéltem, nem zsola mestert szítottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest