Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
pelenka35
üzenetére
Igen, végül sikerült kicserélnem az érintő panelt.
De megint cserélnem kell.
Az ebay-ről rendelt utángyártott érintő panel most kezd elromlani, egyre kevesebb helyen érzékel.
Az alján már nem is érzékel, nem lehet visszalépni, fel kellett tenni, a BackButton programot.
Most kezdett el a tetején is hibázni.
Úgy látszik, ezek max 1 évet bírnak
Még kipróbálom a TouchscreenRepair programot, hátha vannak csodák, de félek újra cserélnem kell.
Ali-ről rendeltem egy másik panelt, remélem ez tovább bírja.Azért a csere megizzasztott. Elolvastam a leírást, néztem videókat, letöltve a TVre.
Így se volt könnyű. A hátlap lepattintásánál kitört néhány kis pöcök, azok elvesztek.
Hajszárítóval melegítettem az érintő szélét, az is elég macerás volt. Ráadásul közben feszíteni kell kifelé. Én egy műanyag lappal feszítettem, az meg megolvadt, a melegítéstől.
Szóval legalább 30 perc szenvedés a csere.
Ha valaki vállalná Tapolca környékén, akkor inkább odaadnám neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest