Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Hivatalosan nincs flash player 4 fölötti androidra - sőt semmilyen jelenlegi mobil platformra. Van pár böngésző, amibe integrálták a flash támogatást. Én a boat browsert használom, az pl. ilyen. Azonban azt figyelembe kell venni, hogy a platform nem támogatott hivatalosan és semmi nem garantálja, hogy menni fognak a flash-t igénylő tartalmak. Ahogy néztem az atv-n lévő videók a fent említett böngészővel nem is mennek. Lehet ajánl valaki más alternatívát, de szerintem nem nagy az esély, hogy másnál ez másképp működne, mivel ezek a böngészők is a legutolsó kiadott flash verziót használják, de lehet megéri próbálkozni.
-
canniball
nagyúr
Ugyanúgy mint PC-re erre is fel kell tenni a Flash Playert.
torok6!
Épp a minap néztem, pont így jártam én is vele, aztán amikor este sikerült csatlakozni akkor kiderült hogy nincs frissítés. A Padfone-hoz vagy melyikhez jött nemrég update, gondolom amiatt vannak leterhelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest