Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
szerintem meg válaszoltam a kérdéseidre. jutubozás helyett inkább olvasni tanultál volna meg az iskolában.
-
emerzee
aktív tag
Szerintem mi nagyon hálásak lennénk neked, ha kérdéseid az ASUS-nak címeznéd. Ők biztos megmondják majd illetékesként, hogy mért nincs otg, és másegyébb, amit a listácskádon van. Úgy érzem, nem szívesen látjuk a kérdéseid ezen a fórumon. Menj más fórumokra, Török, Laoszi, Ugandai vagy Etióp HD7-es fórumokra, mert ott türelmesebbek a népek és barátságosan elmondják majd a kérdéseidre a válaszokat. Ne haragudj, de mi HD7-esek ilyen parasztok vagyunk és megkérünk szépen, hogy távozz köreinkből, mert nem tartunk igényt az értetlen és kötekedő (trollkodó) személyedre. Köszi! pápá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest