Hirdetés
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Hát ezt sajnálattal hallom :-/
Egy két apróbb hibát is észrevettem: pl a főképernyő widgetén jól írja ki az időt (csak sajna nem találtam a 24 órás időformátumot hol kell beállítani) viszont a sarokban,ahol az aksit is mutatja néha befagy az idő(meg a fentről lehúzható gyors menüben is), újraindítás segít rajta. Eddig ilyet fordítva tapasztaltam leginkább,hogy a widget csúszik.
Az Asus to do-ban el van csúszva a naptár, pl szeptember 8 vasárnap volt, abba hétfő (igen,jó évet néztem)Az ilyen kis apróságoktól eltekintve összességében elégedett vagyok. Tetszik a formája,kézreáll, nő lévén pinket vettem,így egyik férfi rokon/ismerősöm sem akarja kölcsön kérni
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.Poénból kipróbáltam a Tv-vel tükrözést, igazából azzal se volt hiba. NFS-t kifejezetten jó volt úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.