Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
Mr.Skynet #2434 üzenetére
DTS hangsav licensz gondok miatt eleg sok lejattszonal nem megy, MXPlayer-ben be lehet allitani hogy SW dekodolja a hangot (ez arra vonatkozik amikor nem DTS hangsav van). DTS-hez kulso plugin kell, guglival azonnal megleled. Nem talalkoztam meg olyan nem-DTS savval amit nem vitt az MX.
-
Batman007
tag
válasz
Mr.Skynet #2434 üzenetére
Mkv hangproblémát nekem a bsplayer oldotta meg.
Egyébként érdekes, hogy nálam nem minden film megy röccenés nélkül(igen, mx playerrel meg minden mással). Pl múltkor teljesen véletlen letöltöttem egy 60 fps-es mkv-t és egyáltalán nem vitte szépen. Nem tudom, hogy nálam a beállításokkal van-e valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest