- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Üzemidőre gyúrt – ROG Raikiri II Xbox Wireless bemutató
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Szia! Köszi az infót. Időközbe rájöttem, hogy a Nexusomon is rajta van egy kodek, mégpedig ez.
Ezzel tényleg jobb lett. Xmbc-re is valami hasonló kéne. Amúgy szoftveres kódolással tökéletes a filmlejátszás.Amúgy nekem nagyon tetszik az Asus Splendid alkalmazás, lehet húzni a kép színét, dinamikát adni neki, stb. Próbáltam Airdroiddal leszedni az .apk-t, de a Nexus nem hajlandó telepíteni. Honnan tudnám ezt megszerezni?
-
forzamo
tag
Nálam az döntött hogy a nexus nem bővíthető sd kártyával. Egy Európa térkép + 1-2 fájl azért elviszi a belső memóriát a nexuson. A frissítésekben meg egész gyors az Asus azt tapasztalom más termékeknél is. Az új 4.3-ban amúgy is voltak hibák az elején had teszteljék csak hibákat a nexus tulajok. :-) A nexus 7/2-őt is az Asus gyártja.
-
Imike_80
aktív tag
Kösz szépen, nem, nem jól írtad! Hanem Baromi Jól!
Egyetértek teljesen! És külön köszi, hogy nem hoztad a "fényképezőgép"-beli különbségeket!
A dilemma adott, lehet, hogy másnak mondvacsinált, de nekünk ezek tényleg valós indokok. Nexus mindig az adott időszak és technikai fejlettség legjobbja lesz a szoftvertámogatottságot tekintve. Legyen ez telefon, TAB, itt mindig, minden meglesz.
Viszont ha ilyen geek vagy, nem mész rá a Nexus 2013-ra? Gondolom be tudnád szerezni viszonylag jó áron. Én még várom a garanciás javítását a Tabomnak, addig nem is merek nézelődni. De pár hete nálam is az Asus valamelyike a best-buy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Lenovo Tab 7 Essential
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest