Hirdetés
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Mr.Skynet #1752 üzenetére
Hali!
Nekem ma jött meg a tab, screen-ről rendeltem. 45e volt, mint tudjuk, gyári Asus 2 év garit kaptam hozzá, kopp kopp remélem erre nem lesz szükség!
Más Nem kötekedbi szerernék, de egyáltalán nem vagyok elájulva a hátsó kamerától! Ami az elsőt illeti, az még elmegy, de a fő az szerintem sz@r. Félreértés ne essék, ennyi pénzért azt kaptam, amit vártam, meg vagyok elégedve, nem is vennék mást, de ha már beltesznek egy lencsét, akkor ez az asusra nézve lehetett volna egy kicsit menőbb. ( szerintem )
KérdésAsus Stido szinkronizálta a google+ os képeimet, amik a telefonomról kerültek a rendszerbe. Ennek már önmagában nem örülök, de a már meglevöket hogyan tudom eltüntetni? Természetesen az automat szinkront azt megtaláltam és kilőttem.
-
moli.hu
őstag
válasz
Mr.Skynet #1752 üzenetére
hogy 100% rendes garit kapok, nem fog egyik napról a másikra eltűnni a bolt ahol vettem a kütyüt (bár ez 3 nap után asszem mindegy)
magyarorszagon -a boltokban kozoltekkel es a fentebb irtakkal ellentetben- 1 ev garancia vonatkozik minden tabletre, es a garancia egyik kotelezo ervenyesitesi helye a vasarlas helye. Vagyis teljesen nem mindegy, hogy addig az 1 evig egy tavoli szekhelyu/kulfoldi webshopba postazni a tabletet sajat koltsegen, vagy csak a videki/sarki abc-be kell levinni. Az 1 ev utani garanciat mar csak az asus adja, igy ekkor mar csak ok kotelezhetoek, persze az elado is barmennyi vallalhatna onmagatol.
az, hogy futarral viszik, nem szamit, a vasarlas modja szamit (tavollevok kozotti vagy nem, ha bemesz a boltba, megnezed, kifizeted, futarral szallitatod peldaul a tevet, mert nem birod hazacipelni, attol meg csak 3 nap jar). a futartol valo atvetel idopontjatol indul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest