Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Mr.Skynet #1752 üzenetére
Hali!
Nekem ma jött meg a tab, screen-ről rendeltem. 45e volt, mint tudjuk, gyári Asus 2 év garit kaptam hozzá, kopp kopp remélem erre nem lesz szükség!
Más Nem kötekedbi szerernék, de egyáltalán nem vagyok elájulva a hátsó kamerától! Ami az elsőt illeti, az még elmegy, de a fő az szerintem sz@r. Félreértés ne essék, ennyi pénzért azt kaptam, amit vártam, meg vagyok elégedve, nem is vennék mást, de ha már beltesznek egy lencsét, akkor ez az asusra nézve lehetett volna egy kicsit menőbb. ( szerintem )
KérdésAsus Stido szinkronizálta a google+ os képeimet, amik a telefonomról kerültek a rendszerbe. Ennek már önmagában nem örülök, de a már meglevöket hogyan tudom eltüntetni? Természetesen az automat szinkront azt megtaláltam és kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest