Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee
üzenetére
Az HUB-omhoz 2100 mA-es táp van. Kipróbáltam a HUB-ot úgy, hogy nem a saját tápot dugtam rá, hanem a négy usb bemenet egyikébe bedugtam a PC-ből egy USB kábelt (500 mA ?). A másik háromba egér, billentyűzet és gamepad került. Y-kábel nem kellett, mert a HUB kapta az áramot. A HUB kimenetet egy OTG kábellel bedugtam a tab-ba és minden működött egyszerre.
A pendrive-ot nem tudtam kipróbálni mert még nincs rootolva.A HUB-ot ki akarom majd próbálni a kocsi szivargyújtójával is, hogy működik-e.
Ha igen, akkor lehet, hogy működik külső akkumulátorról is, így már hordozható lenne.Én is készítettem egy Y-kábelt, de azzal (HUB nélkül) nem működik.
Nem tudom, hogy elég-e, ha csak a fekete és piros ereket kötjük hozzá az OTG kábelhez.
A youtube-on van több videó is, ahol a mikrousb csatlakozó két lábát is összekötik.Emerzee neked sikerült már működésre bírnod a pendrive-ot a rootolt készülékkel?
-
Gzolo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest