Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
de melyik varos?
tok: mivel a tablet az asszonye, igy ugy dontottem, hogy elobb odaadom a tabletet, majd utana mar rakerdezhetek, hogy milyen szinu tokot akar ra, hisz ugy mar nincs tonkreteve a meglepetes. A hivatalos tokokat mutattam neki, mert fontos lenne, hogy a tablet tokkal egyutt vekony maradjon, es azok ugy neznek ki. A sarga szint valasztotta, ami a persona cover, kovetkezonek pedig a keket, ami a transcover (mellesleg ez tokeletesen egyezik az en valasztasommal). Most nezzuk, hogy honnan lehet normalis aron szerezni, sajnos az amerikai szallitom szombaton mar indul haza (hozza a Nook HD+ tabletem), igy hozza mar nem tudom megrendelni $20+6% afaert
Mivel europaban ugyanez a tok 30 GBP, igy lehet elhalasztjuk a tokot, mig valaki ujra megy usaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest