- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- TCL LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
kovicska
üzenetére
Haggyad pali
Nem lehet megoldani csak ha külső áramforrásról táplálod y kábelen, akkor eszik meg bármit is otg-n.. Hogy miért? Mert a népnek az kell hogy 10 óráig menjen a gép viszont ha bedugnál egy mobilinternet sticket akkor elég hamar lemerülne és nem jönni ki a 10 órácska...ezt én sem tartom igazságosnak mert hadd döntsem már el én hogy mire akarom használni(meg ezt am egy elég ócska reklámnak tartom, mert ennyi erővel akkor ne tegyünk bele wifit mert minek? Úgyis letöltöd gépen és rámásolod amit akarsz meg ne is tegyünk bele gps-t úgysem ezt használod navigációra arra vegyél egy külön gps-t és így elmehetne 72 órát is
) Talán kicsit túlzás de a lényeget érteni , pl egy pendrive-nak nemhiszem hogy akkora áramfelvétzele lenne.
De felesleges is ezen vitatkozni mert én is le lettem hülyézve "burkoltan"....
Ha erre kéne egy tab hogy teljes értékűen kihasználd az otg lehetőségeit akkor ez szopacska...
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Videó stream letöltése
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Autós topik
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lehet megoldani csak ha külső áramforrásról táplálod y kábelen, akkor eszik meg bármit is otg-n.. Hogy miért? Mert a népnek az kell hogy 10 óráig menjen a gép viszont ha bedugnál egy mobilinternet sticket akkor elég hamar lemerülne és nem jönni ki a 10 órácska...ezt én sem tartom igazságosnak mert hadd döntsem már el én hogy mire akarom használni(meg ezt am egy elég ócska reklámnak tartom, mert ennyi erővel akkor ne tegyünk bele wifit mert minek? Úgyis letöltöd gépen és rámásolod amit akarsz meg ne is tegyünk bele gps-t úgysem ezt használod navigációra arra vegyél egy külön gps-t és így elmehetne 72 órát is
) Talán kicsit túlzás de a lényeget érteni , pl egy pendrive-nak nemhiszem hogy akkora áramfelvétzele lenne.