Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
smashup01
csendes tag
aham, világos, köszi a gyors infokat
)
még egy kérdésem lenne, ti vettetek hozzá tokot és/vagy képernyővédő fóliát?
nézegettem milyet tokok vannak, az asus oldalán meg máshol is láttam a transcover nevezetű tokot. Mi a véleményetek róla? neten keresgéltem, úgy láttam elég kevés helyen kapható, az ára meg 10rugó körül mozog. Érdemes beszerezni vagy ha nem azt mást mit ajánlanátok? Fóliát raktatok ti rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Mazda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest