Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
válasz
Levente75
üzenetére
Persze, hogy cserélhető az akku. Nekem egy aTab 7 volt előtte és 1év 2 hó után elkezdett felpúposodni és muszáj volt szétszednem. Az akkut kiszedtem. A szervizzel fel vettem a kapcsolatot, de végül nem küldtek akkut. Az egyik ügyfélszolgálatos mondta, hogy nem tudják lepapirozni az akkut csak ha ők rakják bele. Én meg mondtam, hogy b...meg az akkujukat, két vezetéket be tudok forrasztani. 3500Ft az akku ára, csak nekem a távolság oda vissza kb.: 400 km. Ja és +munkadíj. Próbáltam máshol is nézni hozzá, de sajnos a mérete miatt nem találtam megfelelőt. Így lett végül az Asus helyette.
#2381) csabiks Én is a Boat Browsert választottam, tabon telefonon ezt használom. Itt van magyarul is. Szinte az összeset kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Home server / házi szerver építése
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest