- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Ne akadjatok ki nagyon, igen kb. sehol nincs erről a 10% dologról infó, még a MM oldalán se, ne is keressétek, csak a ************ FB oldalon... Én most néztem át mindent amit küldtek eddig, mail-ek, sms-t, mindent, az aj. kártyás infókat az oldalukon, visszanéztem a vásárlásos oldalról mentett szombat esti képemet stb. sehol egy k.rva betű nincs erről az egészről. Csak a FB-on tették ki ezt a hírt dec. 4.-én.
Sőt ahogy elnézem, nagyjából csak ott van bármi akcióról infó, legalábbis az akciók 90%-a csak ott van közzé téve, a maradék 10% az amit normálisan is lehet látni az oldalukon, szórólapon, mindenhol máshol.
A marketing szövegből a lényeg: Bronz 7vége a MM-ban, vásároljon 25K feletti értékben és 10%-ot visszaadnak ajándékkártyán, kizárólag akkor, ha dec. 7. vagy 8. napokon vásárolsz.
emerzee: idő közben egy vagon válasz privit küldtem Neked, szerintem kapásból ugorj az utolsóra, bár ott is kb. az van amit ide leírtam, csak még átkoztam benne egy kicsit azt a tr.gya FB -ot...
Szerk.: Gorbesz: köszi az infót, akkor ezért nem reklamálok
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bontatlan E olvasó..
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest