Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

Ne akadjatok ki nagyon, igen kb. sehol nincs erről a 10% dologról infó, még a MM oldalán se, ne is keressétek, csak a ************ FB oldalon... Én most néztem át mindent amit küldtek eddig, mail-ek, sms-t, mindent, az aj. kártyás infókat az oldalukon, visszanéztem a vásárlásos oldalról mentett szombat esti képemet stb. sehol egy k.rva betű nincs erről az egészről. Csak a FB-on tették ki ezt a hírt dec. 4.-én.

Sőt ahogy elnézem, nagyjából csak ott van bármi akcióról infó, legalábbis az akciók 90%-a csak ott van közzé téve, a maradék 10% az amit normálisan is lehet látni az oldalukon, szórólapon, mindenhol máshol.

A marketing szövegből a lényeg: Bronz 7vége a MM-ban, vásároljon 25K feletti értékben és 10%-ot visszaadnak ajándékkártyán, kizárólag akkor, ha dec. 7. vagy 8. napokon vásárolsz.

emerzee: idő közben egy vagon válasz privit küldtem Neked, szerintem kapásból ugorj az utolsóra, bár ott is kb. az van amit ide leírtam, csak még átkoztam benne egy kicsit azt a tr.gya FB -ot...

Szerk.: Gorbesz: köszi az infót, akkor ezért nem reklamálok ;)

Új hozzászólás Aktív témák