- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen házat vegyek?
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deneware
csendes tag
Fény az alagút végén... Sikerült feltenni az Asus Android USB drivert és végre megy az ADB!
Listázza logcat-ot ezerrel... Ott követtem el a hibát, hogy rosszul csináltam a manuális USB driver telepítést. (Mert ugye az automatikus felismerés nem ment...). Én a sárga felkiáltójellel jelzett "Android" eszközre jobb egérgombbal kattintva próbáltam meghajtót frissíteni, a telepített meghajtó elérési útvonalának megadásával. Hát úgy nem lehet... Ezek után biztosan menni fog a rootolás! Ja! És a megoldás nem az ASUS ügyféltámogatástól jött. Azt inkább nem minősíteném...
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi az infól ezt én is megtaláltam. Sajnos már ott bukik a dolog, hogy se a WinXp se a Win7 64 nem ismeri fel a Memopadot. ( A német fórumról letöltött IntelAndroidUSBDriver teleptés utám sem, mert ugye a "sima" FHD 10-ben Intel Atom proc van.) Tehát nem megy az ADB ergo a flashelés sem. Most írtam egy mailt az ASUS-nak, ugyan árulják már el milyen driver (és honnan...) kell ahhoz hogy menjen az ADB USB-n. Illetve hogy hogyan lehet downgradelni a ROM-t másik gyári-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest