- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mini-ITX
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deneware
csendes tag
Fény az alagút végén... Sikerült feltenni az Asus Android USB drivert és végre megy az ADB!
Listázza logcat-ot ezerrel... Ott követtem el a hibát, hogy rosszul csináltam a manuális USB driver telepítést. (Mert ugye az automatikus felismerés nem ment...). Én a sárga felkiáltójellel jelzett "Android" eszközre jobb egérgombbal kattintva próbáltam meghajtót frissíteni, a telepített meghajtó elérési útvonalának megadásával. Hát úgy nem lehet... Ezek után biztosan menni fog a rootolás! Ja! És a megoldás nem az ASUS ügyféltámogatástól jött. Azt inkább nem minősíteném...
-
Deneware
csendes tag
Szia!
Köszi az infól ezt én is megtaláltam. Sajnos már ott bukik a dolog, hogy se a WinXp se a Win7 64 nem ismeri fel a Memopadot. ( A német fórumról letöltött IntelAndroidUSBDriver teleptés utám sem, mert ugye a "sima" FHD 10-ben Intel Atom proc van.) Tehát nem megy az ADB ergo a flashelés sem. Most írtam egy mailt az ASUS-nak, ugyan árulják már el milyen driver (és honnan...) kell ahhoz hogy menjen az ADB USB-n. Illetve hogy hogyan lehet downgradelni a ROM-t másik gyári-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mini-ITX
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest