Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel találgatós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinkaa
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap engedtem már a Memopadnak (4G/LTE) , hogy letöltse a rendszerfrissítést. Már hetek óta zaklatott vele.Oké, frissít (android embléma pár percig, alkalmazások optimalizálása, újraindul). Kíváncsi lettem, hogy akkor most 4.3 vagy mégis mi történt? Mert maga a rendszer jelentősen gördülékenyebb lett.
Viszont "A táblagépről" pont alatt semmi változást nem vettem észre. Maradt 4.2.2, bár a korábbi hókuszpókusz build és verziszámokat tény, hogy nem jegyeztem meg.
Félreértés ne essék, nem probléma ez a frissítés, csak nem találom nyomát a tableten, hogy bárhol dokumentálva lenne, illetve verzió változott volna.Valaki jár hasonló cipőben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest