- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Csak meg kell nézni pld. xda-n, hogy hányan vettek a tf300-asból sima wifiset és hányan 3G-st. Szerintem 10-1 az arány. Tehát annyira nincs szükségük az embereknek még egy netelőfizetésre.
A legtöbb ember nem hurcolja magával a 10-es tabletjét, én sem szoktam, legtöbbet itthon használom, vagy ha tudom, hogy hosszabb üldögélnivalóm lesz valahol akkor magammal viszem és telefonról osztom a netet.
Persze ettől függetlenül biztos van olyan akinek szüksége van rá, tud választani bőségesen a kínálatból.
Egyébként ennél is olyan sz@r az I/O teljesítmény mint a tf300t-nél, hogy ha frissítesz egy programot a marketből akkor szétakadja magát a tablet?
Kb 5 updatet kiadott az asus már a JB-hez és még mindig néha szétlaggolja magát.
Bootloader gondolom itt is zárt,nehogy garanciaeldobás nélkül tudj akár csak rootolni, nemhogy custom romot telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest