Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Csak meg kell nézni pld. xda-n, hogy hányan vettek a tf300-asból sima wifiset és hányan 3G-st. Szerintem 10-1 az arány. Tehát annyira nincs szükségük az embereknek még egy netelőfizetésre.
A legtöbb ember nem hurcolja magával a 10-es tabletjét, én sem szoktam, legtöbbet itthon használom, vagy ha tudom, hogy hosszabb üldögélnivalóm lesz valahol akkor magammal viszem és telefonról osztom a netet.
Persze ettől függetlenül biztos van olyan akinek szüksége van rá, tud választani bőségesen a kínálatból.
Egyébként ennél is olyan sz@r az I/O teljesítmény mint a tf300t-nél, hogy ha frissítesz egy programot a marketből akkor szétakadja magát a tablet?
Kb 5 updatet kiadott az asus már a JB-hez és még mindig néha szétlaggolja magát.
Bootloader gondolom itt is zárt,nehogy garanciaeldobás nélkül tudj akár csak rootolni, nemhogy custom romot telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ASUS MeMO Pad 10 Smart első blikkre csak egy sima tablet, ám a Tegra 3-as belső és a kedvező ár sokak számára jelenthet potenciális lehetőséget.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest