- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
osztraksajt #38 üzenetére
Való igaz, hogy ezek a gépek nem munkára valók. Én, amikor dolgozom, simán 30-40 tabot nyitva tartok. Ezeket persze a munka folyamán be-be zárom, de jelentős kényelmetlenség lenne a munkafolyamatomban, ha mondjuk 15 tabnál elkezdene belassulni a gépem. De amikor csak simán híreket olvasok, akkor is előre kinyitom mind a 10 linket, amit érdekesnek találok az adott oldalon, majd egyenként végigmegyek rajtuk. Ez azért már reális felhasználás egy tabletnél is (androidon is így csinálom). Igaz az is, hogy a RAM jelentős fogyasztó, de az is igaz, hogy a folyamatos swappelés nem csak lassú, de a fogyasztást is növeli.
Néhány jellemző oldalméret a memóriában, adblockkal (nálam, chrome 31): Gmail 220MB, ph! 50-75MB, ThinkPad forum: 100MB, index 75MB, Gizmodo 70MB, Engadget 72MB, átlagos Google keresés 45-50MB, Google Drive 100MB, adblock plus (bővítmény) 130MB, Flash (bővítmény) 50MB.
Igazad van, egy kicsit túlbecsültem, kb 75MB az átlag, azaz a fele, mint amit írtam. Mondjuk kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre, egy ilyen felmérést érdemes lenne rendszeresen végezni (adblockkal és anélkül).Amúgy ne haragudj, de nem tudok rájönni, mi látható az avatarodon. Fejlövés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest