Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Való igaz, hogy ezek a gépek nem munkára valók. Én, amikor dolgozom, simán 30-40 tabot nyitva tartok. Ezeket persze a munka folyamán be-be zárom, de jelentős kényelmetlenség lenne a munkafolyamatomban, ha mondjuk 15 tabnál elkezdene belassulni a gépem. De amikor csak simán híreket olvasok, akkor is előre kinyitom mind a 10 linket, amit érdekesnek találok az adott oldalon, majd egyenként végigmegyek rajtuk. Ez azért már reális felhasználás egy tabletnél is (androidon is így csinálom). Igaz az is, hogy a RAM jelentős fogyasztó, de az is igaz, hogy a folyamatos swappelés nem csak lassú, de a fogyasztást is növeli.
Néhány jellemző oldalméret a memóriában, adblockkal (nálam, chrome 31): Gmail 220MB, ph! 50-75MB, ThinkPad forum: 100MB, index 75MB, Gizmodo 70MB, Engadget 72MB, átlagos Google keresés 45-50MB, Google Drive 100MB, adblock plus (bővítmény) 130MB, Flash (bővítmény) 50MB.
Igazad van, egy kicsit túlbecsültem, kb 75MB az átlag, azaz a fele, mint amit írtam. Mondjuk kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre, egy ilyen felmérést érdemes lenne rendszeresen végezni (adblockkal és anélkül).Amúgy ne haragudj, de nem tudok rájönni, mi látható az avatarodon. Fejlövés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest