Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
Sziasztok!
Páran írtátok,hogy mennyire rossz a win8...asztalin vagy nem érintős laptopon a modern ui tényleg elég érdekes, nekem sem volt róla pozitív véleményem, de T100-on tabként szerintem kifejezetten használható, ha így akarok netezni akkor használom a modern ui-s böngészőt (merthogy van metro meg desktop külön) ahol elég nagyok a gombok. Ez egyébként mindennel így van. Kb egy nap alatt hozzá lehet szokni... böngészési élményben pedig ég és föld a különbség a galaxy tabomhoz képest, meg szinte minden másban is. Nekem bejön, a galaxy ment anyának. Így most mindenki boldog
Nekem egyébként a kidolgozás minősége teljesen megfelel, ami szoftveres hibája van az meg az én lustaságomnak köszönhető, mert nem frissítettem még a BIOS-t.
A Note-féle ceruzát nem kezeli, nincs is hozzá, nem is ez az árkategória lenne ha kezelné. (Egyébként a Note1, 2 és a 10.1 ceruzája sem igazán kompatibilis egymással.)(Ezt is a T100-ról írtam, bill. nélkül de asztali módban és tény, hogy tömegközlekedve nem ment volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest