Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Agyalok rajta hogy cserélni kéne ezt a router-t. Igazából nincs vele bajom, teszi a dolgát, de a múltkor linkelt pcworld-ös cikk elgondolkoztatott, hogy ha a frissítések hiányában sebezhetővé vált, akkor mégiscsak modernizálni kéne. Csak hát mire?
Nem kell semmi extra nekem, én a gyári fw-vel bőven elvagyok, tudjak rákötni külső vinyót Samba/DLNA szervernek, meg hasítson a net, oszt jól van.
Ezeket néztem:
RT-AX68U - [link]
RT-AX86S - [link]
Szerintetek? -
Zanik
addikt
válasz
silentkiller #4937 üzenetére
Szerintem se érdemes. Amúgy elégedett vagyok vele, de ha most kéne vennem, akkor én is inkább egy újabb modellt választanék.
-
Zanik
addikt
Annak én is örülök, hogy megoldódott, annak kevésbé, hogy továbbra se tudom mi okozta a hibát.
Sajnos a gyári firmware és a hozzá kapcsolód szolgáltatások (downloadmanager, mediaserver) elég fapadosak, de a célnak megfelelnek. Viszont ha előjön egy ilyen "anomália" akkor az egyszerű felhasználó nem nagyon tudja kideríteni mi okozza. -
Zanik
addikt
Előtte nem volt vele gondom, se a 3TB-vel, se az NTFS-sel.
Most viszont úgy tűnik megoldódott a dolog. Kikapcsolatam a DLNA szervert, leválasztottam a merevlemezt, majd pedig újra csatlakoztattam, és újra beállítottam a DLNA szervert. Most úgy tűnik minden okés, befrissít ha törlök valamit a mappából, vagy átnevezek egy könyvtárat, és látja a frissen letöltőtt dolgokat is.
Lehet ezzel kellett volna kezdenem a firmware frissítés után. -
Zanik
addikt
válasz
hackeeeee #1004 üzenetére
A mediaszervert látja a TV, rajta az összes korábban letöltött/átmásolt fájlt. Viszont most amikor letölt valamit a DownloadManager, akkor valamiért nem frissíti be a könyvtártartalmat a DLNA szerver.
Ki kell kapcsolnom, és újra bekapcsolnom a médiaszervert. Ilyenkor ugye csinál egy full rescan-t a megosztott könyvtárakról, és így már a friss könyvtártartalmat látja a TV is.
Próbáltam utánaolvasni a problémának, valahol azt írták hogy az NTFS okozhatja a gondot, máshol viszont ezt cáfolták. Nem szeretném átformázni emiatt a vinyót, de jó lenne ha nem kéne mindig manuálisan frissítgetnem a DLNA servert, hogy a TV lássa az újonnan letöltött fájlokat is. -
Zanik
addikt
Sziasztok!
Kérdés: a legújabb gyári firmware-nél a DM-rel frissen letöltött és DLNA szerverrel megosztott fájlokat nem látja a TV-m (LG). Csak ha ki- és újra bekapcsolom a médiaszervert, akkor látja az új fájlokat. 3TB-os WD vinyó, azt hiszem NTFS-re van formázva.
Mi lehet a gond? -
Zanik
addikt
Eddig Linksys-t ac router-t terveztem venni, de most elgondolkodtam ezen az Asus-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mutatós, IEEE 802.11ac-s Wi-Fi szabványt támogató, kétsávos, gigabites, USB 3.0 csatlakozós útválasztót mutatunk be.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest