- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Jim Tonic #35 üzenetére
Nem csak FX alatt throttlingol, csak FX topikban tárgyaljuk főleg. Nekem az ASUS 970 elég jól "kihajCSa" az FX-6300-at, ASRocknak előbb vége van. Az árverseny kemény dolog. Tápoknál vannak a legjobb példák, h neves gyártók egyszercsak elsüten pár gagyi szériát, népek megveszik, mert nagy név, stb...
-
ViZion
félisten
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
"Az AsRock pl. így tud felmászni, hogy ilyeneket nem csinál..."
Gyere az FX topikba, ott megnyúznak...ASRock 970 széria nagy résza konkrétan kuka, VRM részen spóroltak "kicsit".
Ettől függetlenül minden gyártónak van jobb/rosszabb, ASUS azért inkább jobbakat gyárt (alaplap, VGA), de pl. laptopot nem vennék ASUS-t. -
kcsa
veterán
Egyébként az viszont tetszett a cikk illusztrációján, hogy a típusjelzés betűtípusa ugyanaz mint manapság
-
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
Az X sorozatú lapok hihetetlen
magasminősége miatt álltam le Asus lapokkal, és nem kérek belőle többet kösziDe jó olvasni, hogy régen még igazi tudás volt mögötte.
-
Akula
őstag
up a cikknek
elmentem az oldalt, hátha lesz asus játék a közeljövőbenamúgy mennyit változott a világ régen úgy is el lehetett adni lapot,hogy egyszerűen csak működik, nem kellett military ruhába öltöztetett hűtőbordákkal villogni...
-
.mf
veterán
Ez érdekes sztori volt, köszi, lehetnének még ilyenek
-
Omega81
senior tag
Nagyon jó bevezető, én is várom a blog-sorozatot.
-
szilagyiv
senior tag
válasz
TaylorPro #18 üzenetére
Nagy ASUS barát vagyok (voltam), de a cikkből számomra az a legmeglepőbb, hogy az Acer hamarabb volt, mint az ASUS! Nahát.
Az első (és idáig egyetlen) notebookom egy ASUS gép volt. Imádtam, és nagyon sokáig húzta (pedig az első évében beleöntöttem egy kevéske barackos ízesítésű gyerekpezsgőt). -
TaylorPro
addikt
Király cikk! Az egyik kedvenc márkám! Alaplapban nagy ászok! Köszi a cikket! Várom a folytatást!
-
lajos82
tag
ASUS for life
-
darkarthur
senior tag
Én is várom! Szívesen olvasok ilyesmit!
-
LackoMester
addikt
de jó kis történet, várom a folytatást...
-
Mokó
aktív tag
látatlanba tervezni és működőképest alkotni ...huh.."in your face" style tolták asusék már akkor is :-)
-
nicu71
addikt
mivel magam is preferálom az Asus termékeit pc fronton,érdekes olvasni a történetet!
-
fusmester
csendes tag
Nahát... Ez most nagyon tetszett. Nem hittem volna, hogy itt lelek info.-történelmi továbbképzésre. Izgatottan várom a folytatást.
-
Normi™
őstag
Érdekes cikk,köszönöm!
-
king.mp
aktív tag
Itt is majdnem itt a story vége.
-
Érdekes lett, várom már a további Asus cikkeket.
-
rudi
nagyúr
Hát, sajnos nincs (pontosaban az egyikről van csak), sőt Jonny Shihről is csak idősebb korból van. A 90-es évek eléggé fehér folt az Asus történelmében, pl. az első Asus VGA-kra egy elfeledett Asus honlap mellékágon találtam rá. Viszont a későbbiekről Asrock, Pegatron és Gigabyte viszonyokról van mit írni, illetve érdekes, hogy az Acer főnök vezetékneve is Shih, de nem rokona az Asus elnöknek. Nyilván ez arrafelé olyan gyakori név mint nálunk a Kovács.
[ Módosította: eszterencs ]
-
cil101
tag
Ez tiszta amerikai álom Tajvanon!
Köszi az írást! -
Ez nagyon jó volt. Várom a folytatást.
-
zoty0
tag
Nagyon érdekes nem is tudtam
Akkor is Asus-t veszek ha 1-2 ezressel több mint a konkurens -
king.mp
aktív tag
Folytatást várom.
-
banhammer
veterán
Végre valami izgalmas ebben a blogban.
Az alapítókról nincs kép?
-
Balinov
titán
jo kis teaser volt, varom a folytatast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Négy tehetséges, ifjú mérnök története, akik mentoruk biztatására céget alapítottak, és processzor nélkül tervezett alaplappal nyerték el az Intel bizalmát.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest