- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Jim Tonic #35 üzenetére
Nem csak FX alatt throttlingol, csak FX topikban tárgyaljuk főleg. Nekem az ASUS 970 elég jól "kihajCSa" az FX-6300-at, ASRocknak előbb vége van. Az árverseny kemény dolog. Tápoknál vannak a legjobb példák, h neves gyártók egyszercsak elsüten pár gagyi szériát, népek megveszik, mert nagy név, stb...
-
ViZion
félisten
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
"Az AsRock pl. így tud felmászni, hogy ilyeneket nem csinál..."
Gyere az FX topikba, ott megnyúznak...ASRock 970 széria nagy résza konkrétan kuka, VRM részen spóroltak "kicsit".
Ettől függetlenül minden gyártónak van jobb/rosszabb, ASUS azért inkább jobbakat gyárt (alaplap, VGA), de pl. laptopot nem vennék ASUS-t. -
kcsa
veterán
Egyébként az viszont tetszett a cikk illusztrációján, hogy a típusjelzés betűtípusa ugyanaz mint manapság
-
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
Az X sorozatú lapok hihetetlen
magasminősége miatt álltam le Asus lapokkal, és nem kérek belőle többet kösziDe jó olvasni, hogy régen még igazi tudás volt mögötte.
-
Akula
őstag
up a cikknek
elmentem az oldalt, hátha lesz asus játék a közeljövőbenamúgy mennyit változott a világ régen úgy is el lehetett adni lapot,hogy egyszerűen csak működik, nem kellett military ruhába öltöztetett hűtőbordákkal villogni...
-
.mf
veterán
Ez érdekes sztori volt, köszi, lehetnének még ilyenek
-
Omega81
senior tag
Nagyon jó bevezető, én is várom a blog-sorozatot.
-
szilagyiv
senior tag
válasz
TaylorPro #18 üzenetére
Nagy ASUS barát vagyok (voltam), de a cikkből számomra az a legmeglepőbb, hogy az Acer hamarabb volt, mint az ASUS! Nahát.
Az első (és idáig egyetlen) notebookom egy ASUS gép volt. Imádtam, és nagyon sokáig húzta (pedig az első évében beleöntöttem egy kevéske barackos ízesítésű gyerekpezsgőt). -
TaylorPro
addikt
Király cikk! Az egyik kedvenc márkám! Alaplapban nagy ászok! Köszi a cikket! Várom a folytatást!
-
lajos82
tag
ASUS for life
-
darkarthur
senior tag
Én is várom! Szívesen olvasok ilyesmit!
-
LackoMester
addikt
de jó kis történet, várom a folytatást...
-
Mokó
aktív tag
látatlanba tervezni és működőképest alkotni ...huh.."in your face" style tolták asusék már akkor is :-)
-
nicu71
addikt
mivel magam is preferálom az Asus termékeit pc fronton,érdekes olvasni a történetet!
-
fusmester
csendes tag
Nahát... Ez most nagyon tetszett. Nem hittem volna, hogy itt lelek info.-történelmi továbbképzésre. Izgatottan várom a folytatást.
-
Normi™
őstag
Érdekes cikk,köszönöm!
-
king.mp
aktív tag
Itt is majdnem itt a story vége.
-
Zodicus
senior tag
Érdekes lett, várom már a további Asus cikkeket.
-
rudi
nagyúr
Hát, sajnos nincs (pontosaban az egyikről van csak), sőt Jonny Shihről is csak idősebb korból van. A 90-es évek eléggé fehér folt az Asus történelmében, pl. az első Asus VGA-kra egy elfeledett Asus honlap mellékágon találtam rá. Viszont a későbbiekről Asrock, Pegatron és Gigabyte viszonyokról van mit írni, illetve érdekes, hogy az Acer főnök vezetékneve is Shih, de nem rokona az Asus elnöknek. Nyilván ez arrafelé olyan gyakori név mint nálunk a Kovács.
[ Módosította: eszterencs ]
-
cil101
tag
Ez tiszta amerikai álom Tajvanon!
Köszi az írást! -
Ez nagyon jó volt. Várom a folytatást.
-
zoty0
tag
Nagyon érdekes nem is tudtam
Akkor is Asus-t veszek ha 1-2 ezressel több mint a konkurens -
king.mp
aktív tag
Folytatást várom.
-
banhammer
veterán
Végre valami izgalmas ebben a blogban.
Az alapítókról nincs kép?
-
Balinov
titán
jo kis teaser volt, varom a folytatast
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Forrmell.enn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest