Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• seawolf570

aktív tag

válasz Normi™ #5 üzenetére

A "normális" jelző helyet mást használnék, a digóval már elég közel jártam hozzá.

Ez is csak a szokásos recept, még véletlenül sem legyen esélyed arra, hogy kipróbáld megvétel előtt.
    Majd vásárlás után szembesülsz vele, hogy valójában ez neked nem annyira tetszik, de akkor már úgy is kifizetted, nekik a haszon meg van rajta.

Még véletlenül sem kell a pCARS-os receptet követni, ahol már alpha verziótól játszhatsz a játékkal (szinte korlátok nélkül, bejelentheted az észlelt hibákat stb.), és akár több lépcsőben ki is fizetheted a játékot a megjelenésig. Az túl humánus és nem vagy átverhető.

raczger

Lehet, hogy megér 5 eurót a netcar Pro, de én nem azt szeretném kipróbálni. Miért nem azt mondják, fizessek 5-öt az AC-ért, mert lehet kifizetném (igaz nem azért az egy pályáért és autóért, hanem valami más koncepcióban,de talán azért is). Kicsit az árukapcsoláshoz hasonlít a dolog (vegyél valamit ami nem kell, azért, hogy megvehesd azt ami kell. Ez mennyire hülyén hangzik, vagy csak nekem furcsa, én gondolkodok csak másképp?

Új hozzászólás Aktív témák