- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7 üzenetére
Szerintem már a Revelations kiadásakor (sőt, megkockáztatom, hogy már előtte is) tudták, hogy melyik korban, milyen helyszínen, milyen történettel és milyen főhőssel fog játszódni a számozott 3. rész. Az is lehet, hogy párhuzamosan fejlesztették a Revelationst és a 3. részt, bár ez nem valószínű.
Nem véletlen, hogy már márciusban fognak mutatni képeket, videókat. Az csak jó marketing volt, hogy megkérdezik a rajongókat, hogy kinek mi lenne jó.Amit én nagyon nem szeretnék, az a távolkeleti helyszín és történet. Ezért félek is egy kissé, amióta megnéztem az Embers-t.
Személy szerint egyébként a világháborús történetszálnak örülnék a legjobban. Egyiptom vagy más más ókori sztori szintén előkelő helyen áll, de az USA polgárháború sem rossz. Bejönnek a képbe a szabadkőművesek, lehet hogy említést tesznek a titkozatos Pénzveremről, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest