Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
elsö részt picit abbahagytam, nem tudom az elején imádtam mindent benne de msot kb a 3. boss után járok és alábhagyott a lelkesedésem, ezen felül remek játék, nagyon sok jo ötlettel és szép grafikával, és szerintem jo fizikával. ha a 2. részben csak a picit monoton játékmeneten változatnak akkor már tuti befuto a game
-
xuldar
addikt
válasz
TazLeacher #28 üzenetére
Olvasd el még egyszer, mit írtam. A szorit egyébként teljes mértékben értettem, de állítólag megint Altair lesz a főszereplő. Én is ezt kérdőjelezem meg, ha az 1700-as években játszódik majd.
-
zUlU53
tag
válasz
TazLeacher #34 üzenetére
Nekem még 52 volt 10 hónapja, akkor az még bombaszuper ár volt itt a PH-n, de tényleg, számlával! Semmi kamugarancia, sőt számla is. Csak utána kell figyelni, ezért nem értem mások "csakaboltban,mertotttutibiztos". Hát nekem meg ezerszer rosszabb tapasztalataim vannak számtech boltokkal.
Ja, és léghűtéssel együtt folyamatosan 3,6 ghz-en ketyeg 0 kilóméteres kora óta
Tudom, lucky one...de tényleg!
-
konas
senior tag
Jo game lessz lehet..
Kapott rajta a nep ahogy nezem a totyikot. -
heihachi
addikt
Kár személyeskedni, egyrészt nem ismersz, nem tudhatot, mennyi eszem van (annyi biztosan van, mint Neked), másrészt honnan a rákból tudod, hogy hol mit veszek, mert erről nem írtam. Annyit írtam, hogy 30k-ért kamugaris (bemondásra egy év, meg 2 nap kipróbálás, meg számla nincs, de garancia van típusú) bazári q6600-at kap, nem azt mondtam, hogy az egész hardware aprón nem lehet jó áron garanciális procit venni.
Ha már az olvasás sem megy, akkor kár más eszét szidni. -
BalaNce87
addikt
Én is várom
bejött az első része tény hogy monoton, de elég ha egy nap 2 órát tolsz vele és nem 8-at, akkor nem lesz annyira unalmas. Másik téma, én is láttam havernál 130 cm-es Samsungon
és én személy szerint semmi különbséget nem vettem észre, ott is nagyon szép volt, nálam is az
.
-
keIdor
titán
válasz
TazLeacher #34 üzenetére
Hagyd, ő szereti a szarabbat venni drágábban.
Ha ennyi esze van, megérdemli!
-
heihachi
addikt
válasz
TazLeacher #36 üzenetére
Azért némi fogalmam van, ezek szerint kicsit több, mint Neked
-
heihachi
addikt
válasz
TazLeacher #34 üzenetére
Jah, értem. A profik módszere, a kamugaris, bazári q6600 árának hasonlítgatása a bolti Xbox 360-hoz.
Ez a próbád minden esetre igazságtalan is, és még csak nem is jött be, mert ha a bazári boxárat nézzük, akkor megint alatta van a procinak.Ezzel részemről téma lezárva, nem q6600-a van a srácnak, elnéztem.
-
TazLeacher
nagyúr
Csak a hülye vesz boltban Q6600-at. Az újak többsége elég sz@rra sikeredett, úgyhogy inkább a régiek felé kellene kacsingatni, olyat viszont már nem kapni boltban. De, ha neked ez nem jó, akkor menj a boltba, és vedd meg a sz@rt drágán. Logikus fogyasztói döntésnek tűnik...
És nem szoktam próbálkozni. Az a bénák módszere.
-
heihachi
addikt
válasz
TazLeacher #32 üzenetére
30k-ba hol van q6600? Dobj már egy linket. De nem valami PH!-s kupec, hanem rendes bolt, ahol kapni is lehet és nem csak az árlistán van. Mert ilyen feltételekkel már 45k az a 30. De próbának nem volt rossz
-
illusiON
őstag
francia forradalom, 1700as évek? ugyan már ettől valami jobbat is ki tudnak talán találni
-
heihachi
addikt
válasz
Sirandrish #20 üzenetére
Boxon is van AA, 2* a legtöbb játékban, de tud 4*AA-t is, az AC-ben 2* van.
xuldar
Még jó hogy Nálad szebb, drágább a procid, mint egy egész Xbox 360mad1
Én még egyet tudok: Forza 2 -
mad1
veterán
válasz
RapUGround #17 üzenetére
En igenyes vagyok ezen a teren,es engem zavar ha szaggat a jatek.Mi a 60fps boxon?Burnout,devilmaycry...tobbet te sem tudnal szerintem.De ezek meg 8600on is futnak igy szerintem.
-
feka007
veterán
Annyira nem jött be az első rész, hamar meglehetett unni... Azért jöhet
-
xuldar
addikt
A szomszédban láttam 720P-n XBOX-szal, nálam meg 1920x1200-on megy PC-n. A szomszédom is elismerte, hogy sokkal szebb nálam. Egyéb kérdés?
Várom én is a 2. részt, az első nagyon bejött. De roppant kíváncsi vagyok, hogyan tér vissza Altair, amikor 500 évvel korábban élt. A jelenbeli főhőst meg Desmond Miles-nak hívják, szóval még mindig nem értem. Vagy az egyik artifact örök életet adott Altairnak? -
keIdor
titán
Hmm, érdekes lehet! Szeretettel várom, az első rész is űtős volt!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
RapUGround #15 üzenetére
Akkor én hazudok...nem volt 1 mill a gépem, de 1920-ban MINDEN FULLON tökéletesen fut.
-
Sirandrish
legenda
válasz
RapUGround #15 üzenetére
én Boxon nem láttam PC-n meg sokat nem toltam vele..lehet hogy 720Pn szebb mint PC-n de fullHD-t nem támogatja
-
RapUGround
tag
Mindenesetre a témához visszatérve nagyon is várom a AC2-őt.
-
mad1
veterán
válasz
RapUGround #15 üzenetére
Csakhogy pcn megvan a 60frame xboxon meg 25....
Szoval gratula -
RapUGround
tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Nem figyeltem. Lehet, de akkor is szép 720p-ben és aki azt mondja, hogy szebb PCn az 1millióért vett számítógépet vagy hazudik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
RapUGround #13 üzenetére
mivel a játék tudtommal nem támogatja az 1080P-t azért olyan mint 720P-ben...
-
RapUGround
tag
válasz
TazLeacher #8 üzenetére
Ezt megcáfolom , hogy szebb. 720p-ben nagyon is gyönyörű az xbox360. Lehet egy nature pal TVn csunyábban hat, mint valamelyik pc game 22" lcd monitoron. De akkor milyen lehet fullHDben?
-
hemaka
nagyúr
Öcsém kedvenc játéka
Igaz magyarítás nélkül, ruszki nyelven játszotta már ki vagy 5ször.
Van amúgy ehhez egyáltalán magyarítás? -
ipavlidu!
tag
Iszonyat jo jatek.
Az meg rohej ami a tobbi forumon meg, hogy ez is csak egy rokabor lesz, meghogy de hulyeseg, hogy folytatjak, de aki barmit is megertett a sztoribol vagy nem csak verpistikekent tolta vegig az tudta hogy lesz folytatas....
Egyszoval kiralysag.
-
athomi
veterán
Nagyon vártam PC-re az első részt, de bevallom őszintén nem játszottam végig, mert idő előtt meguntam.
RapUGround: kiválóan lehet irányítani PC-n
-
Lenry
félisten
1700-as évek
nem szeretem azt a korszakot...
az első rész 11. századi Arábiája jobb... szerintem -
TazLeacher
nagyúr
válasz
RapUGround #6 üzenetére
Van (mostmár) box kontrollerem, akár úgy is tolhatom, de a játék szebb PC-n, úgyhogy ennyi plussz biztos van benne.
-
mad1
veterán
válasz
RapUGround #6 üzenetére
Sokkal jobb billentyun.
En eloszor xboxon vittem vegig.aztan pcn. -
RapUGround
tag
Szerintem jó játék az Assasin's Creed. Nem tudom milyen lehet PCn én Xbox360on tolom.
Egy biztos, billentyűzeten nem lehetne írányítani normálisan. -
janeko
őstag
az 1 nagyon nem nyerte el a tetszésem.. de még lehet unalmas téli estéken vissza kerül a gépre és még 1 próbát kap.. a 2ő is biztos kap pár próbát
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Jon az is
Addig mig ez kijon,azt tuti vegigjatszod...
Csak nem egy kaptafa,szoval felesleges is egymas melle tenni. -
Sirandrish
legenda
Fable 2-t ide
Nekem nem kell azasszaszin -
Misi 007
őstag
Királyság!
Már alig várom hogy nyűhessem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!