- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes. Főleg hogy használtam a rendezést... De már látom a problémát. Az igénytelenség... Intel Celeron E3400 CELERON! Ember, már a P4-nél is hanyagoltam a Celeron-t... De ha Te ennyire igénytelen vagy, akkor meg végképp nem értem, mit fikázod itt a Brazos rendszereket.
DDR2-t a lapnál ezek szerint elnéztem. Sorry.
nekem internethez keves a p3-on regen megszokott sebeseg.
Ebből látom, hogy nem használtál még ilyen Brazos rendszert, mert akkor nem írnál ilyen butaságokat.
A 2100T-t is Te hoztad fel. Nem en, mert a nem T-s procik is kb ugyan annyit fogyasztanak idle-ben.
Ezt nem én hoztam fel, hanem az általad belinkelt tesztben ezt használták. Örülök neki, hogy linkelgetsz mindenféle tesztet, aztán azt sem tudod, hogy mi van benne? Bájos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest