- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moqs
csendes tag
válasz
fatallerror #6 üzenetére
Nem KELL az asztalra rakni. Kicsi, bárhova rakhatod
Nekem a settop és a dvd mellett van -
törölt tag
válasz
fatallerror #6 üzenetére
Szerintem ha ugyan azt a teljesítményt bele lehet rakni egy 80L és egy 30L-es házba is, akkor a kettő közti különbséget a "gép" a te életteredből veszi el, hiába.
Nem szeretek asztal alatt "dugni". És nem annyira koszolódik a gép, mint talajszinten.(Porszűrővel persze mindent meg lehet oldani, ha van neki hely, és a légáram 70%-a elpazarolható)Ésszerűen nekiszaladva a dolognak, még lehet hogy hangban sem kellene a kettő között kompromisszumot kötni.
Cikkhez:
Csak Játékos gépnek még jó is lehet ez a koncepció, de ha ennél egy pici-vel többre használnád akkor lehet kellemetlenség belőle.
Játékhoz mATX-alatt(~28L) -magamnak- nem tudok "minden igényt kielégítő" megoldást, sajnos
-
MZperX75
addikt
válasz
fatallerror #6 üzenetére
"ja most ez a mini pc a divat. tudnám miért akarja mindenki felrakni a monitor mellé ezt a hangorkánt.... lehet akármilyen csendes is akkor is a fejed mellett az a ventisüvítő hang, zavaró..."
Hát ja van benne valami amit mondasz,teljesen passzívba kizárt egy ilyen HTPC maximum AMD Brazos vagy Atomos konfigben,de azzal nem fox játszanilegalább is Angry birds-ön kívül mással,a többi "Normál" konfiguráció ekkora (miniITX kis ház méretben)süvítő őrület,tudom MiniITX HTPC-m van 22x30x12-es házban,ha melegszik játékoknál, akkor kell fordulatszámon tekerni min70%-ra,orkán hang az még a bezárt szekrényből is süvít!
persze filmezésre elég a 10% ford. játéknál meg ott a füles....
De ha már eldugom az íróasztalomba,akkor már tök mindegy mekkora,de ez nekem is csak a Brazos csere után éreztette hatását.Szóval csak annyit nem a kicsi a lényeg ,hanem el legyen jól rejtve akkor meg tök mindegy mekkora,ha kicsi akkor porszívó ezerrel és rohadt hangos.
Ez a kütyü GTX680-al I7-essel bakker olyan hangja lehet ,hogy ember legyen a talpán azt elviselni,így is néha zavar a Projektorom hangja....
Még a ház sem tetszik biztos nem mutogatnám.....
-
BiP
nagyúr
válasz
fatallerror #6 üzenetére
Mert mutatósabb.
Amúgy a miniPC nincs a fejed mellett akkor sem, ha az asztalon van. Egy rendes ház már igen, az van olyan magas.Én is mindig gondolkodok miniPC-n, de valahogy mindig arra jutok, hogy elvetem a dolgot. Vagy nem tudom ugyanazt a teljesítményt belepréselni egy kicsi házba, max egy midi házba, de akkor meg nem vagyok sokkal előrébb. És mindez jó nagy költekezéssel járna, mindössze azért, hogy kisebb legyen a ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest